Paikallisella otteella
NettiradioNettiradio

Nettiradio

I AIN T GONNA STAND FOR IT - CLAPTON ERIC
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

15.3.2017 - 06:00

Höntsää höntsää! Eli minne viikonloppuna

Höntsää höntsää! Eli minne viikonloppuna

 

Ystävänpäivänä 2011 edesmennyt ystävämme Jari Niämelä linjasi asian seuraavasti: Höntsy on lonkalta veretty pelitapahtuma, tuttavien kanssa pelaten, esimerkiksi äijien kiakkopeli kaukalossa ilman luistimia. Lämpimän pukeutumisen lisäksi tässä turnauksessa pakollisena varusteina ovat kypärä, lätkämaila, pelipaita ja tietysti Reinot.

Ja taas mennään! Järjestysluvultaan kahdeksannet Reiska-höntsyt mittelöidään legendaarisella Koulukadun kentällä tulevana viikonloppuna. Maailmanmestaruudesta kisaavat neljä naisten joukkuetta ja kahdeksantoista miesten joukkuetta. Yli kolmensadan höntsääjän joukosta löytyy eri urheilulajien tuttuja ammattilaisia, sekä liikunnallisia amatöörejä. Säännöt ovat selkeät: jokaisella pelaajalla tulee olla Reinot jalassa ja kypärä päässä. Kisa tulee ottaa vastaan pilke silmäkulmassa ja pelata kanssapelaajia arvostaen. Tampereen ylpeys, Hönttä, on antanut myös selkeät ohjeet pelissä onnistumiseen: pirä, pura ja verä.

Höntsyissä järjestetään lauantaina aamulla HOPE keräys. Jos kaapistasi löytyy ylimääräisiä urheiluvälineitä, esimerkiksi mailoja, palloja, kiekkoja, suksia, lenkkareita, luistimia, voit tuoda ne Hopen keräykseen Koulukadulle. Urheiluvälineet toimitetaan Hopen ry:n toimesta muun muassa vähävaraisille perheille ja erityisesti perheiden lapsille.

Kisoihin mukaan ilmoittautuneiden joukkueiden osallistumismaksut ovat perinteisesti ohjattu hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna kohteena on höntsyjen perustajan Jari Niemelän muiston ja elämäntyön kunnioittaminen. Kioskituotteiden myyntitulot ohjataan puolestaan Ilveksen jalkapallojoukkueen naisille. Tuomaripalkkiot Naisten Pankille, jolla on oma varainhankintakeräys turnauksen aikana.

Tavataan lauantaina, ystävät!

Juhlalliset avajaiset Koulukadun kentällä lauantaina klo 12:00. Ensimmäiset pelit pelataan 09:00. Tilaisuus on maksuton.
 

Takaisin listaan

Linda Huhtinen

Linda Huhtinen

Paljasjalkainen tamperelainen, tossupallojoukkueen kapteeni, sanojen ja avaruuden ystävä Pispalasta.

info@lindahuhtinen.fi   |   www   |   Twitter

Blogin uusimmat

15.03.2017 06:00
Höntsää höntsää! Eli minne viikonloppuna

08.03.2017 06:00
Maailman naiset

01.03.2017 06:00
Samuli Putro - Valkoinen hetero

22.02.2017 06:00
Taistele takaisin!

15.02.2017 06:00
Tule juhlimaan Juicea!