Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Futisuutiset

27.2.2019 - 13:02

Ilveksen jalkapalloedustuksella pyyhkii hyvin - yhtiö teki historiansa parhaan tuloksen

Ilveksen jalkapalloedustuksella pyyhkii hyvin - yhtiö teki historiansa parhaan tuloksen

Ilves Edustus Oy teki viime tilikaudella ennätyksensä, 115 000 euron tuloksen. Yhtiö on toiminut seitsemän tilikauden ajan.

Ilveksen edustusjoukkueen toimintaa pyörittävä Ilves Edustus Oy teki historiansa parhaan tuloksen, tiedottaa seura kotisivullaan.

Viime marraskuussa päättyneellä tilikaudella yhtiön liikevaihto oli 1,47 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi edelliseen vuoteen nähden 17%. Tilikauden voitto ennen veroja oli 115 000 euroa.

Ilves Edustus Oy on toiminut seitsemän tilikauden ajan. Yhtiön jokainen tilikausi on päättynyt positiiviseen tulokseen. Ilves Edustus Oy:n omistaa Ilves ry. Myös Ilves Edustus Oy:n tytäryhtiö, Ilves Fysio Oy, teki päättyneellä tilikaudella positiivisen tilinpäätöksen.

- Taloudellinen tuloksemme on hyvä osoitus siitä, että olemme onnistuneet strategiamme toteuttamisessa. Olemme pyrkineet kehittämään yhtiön toimintaa laatimamme pitkän tähtäimen suunnitelman mukaisesti ja hyvä taloudellinen tulos on tärkeä osa tuota kehitystyötä. Olemme erittäin tyytyväisiä tilikauden tulokseen ja tästä on hyvä jatkaa organisaatiomme ja sen toiminnan kehittämistä, kommentoi Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtaja Tomi Erola. 

27.2.2019 / Valtteri Kujansuu

Kaikki futisuutiset

Tulospalvelun tarjoaa:

Gastropubit

Osallistu kisaan! »


Yhteistyökumppanit

Elo kauppakeskus
Kotikenttäetu
J.I. Wahlberg Oy
Wuotech Oy
Hämeen Liikunta ja Urheilu
Oboteco
Nordea
Avausmaaliveikkauksen tarjoaa: