Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Futisuutiset

7.10.2019 - 10:10

Ilves säilytti mitalimahdollisuutensa loppukirillä

Ilves säilytti mitalimahdollisuutensa loppukirillä

Kuvituskuva.

Ilves nousi tasapeliin Maarianhaminassa onnistuttuaan kahdesti maalinteossa ottelun loppuhetkillä. Viimeisellä kierroksella Ilveksellä on vielä mahdollisuus pronssimitaliin, mutta se vaatii jo apua muilta joukkueilta.

Ilves kohtasi IFK Mariehamnin vieraskentällä Veikkausliigan toiseksi viimeisen kierroksen ottelussa. Kotijoukkue IFK näytti jo vievän sarjapisteet, kun se johti ottelua 2 - 0 varsinaisen peliajan lähestyessä päätöstään. Nuori Ilves-hyökkääjä Naatan Skyttä osui kuitenkin varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla. Tuomarin antamalla lisäajalla Ilves vyörytti vielä hyökkäystä kohti IFK-maalia ja pallo kimpoili saarelaisten omasta pelaajasta verkkoon. Näin loppulukemat olivat 2 - 2.

Voitto piti vielä yllä Ilveksen mitalihaaveet, kun samaan aikaan KuPS ja Honka tasasivat pisteen Kuopiossa. Hongan tasoitus kahdeksan minuuttia ennen täyttä aikaa oli myrkkyä kuopiolaisille, jotka valmistautuivat jo juhlimaan mestaruutta. Panoksia jäi kuitenkin päätöskierrokselle, kun Inter kaatoi HJK:n.

Maajoukkuetauon jälkeen 19.10. pelattavalla päätöskierroksella Inter ja KuPS ratkovat keskinäisessä ottelussaan mestaruuden, kun KuPS on kaksi pistettä turkulaisten edellä. Honka ja Ilves ovat tasapisteissä kolmannella ja neljännellä tilalla espoolaisten ollessa kuitenkin mitalissa kiinni niukasti paremman maalieronsa myötä. Päätöskierroksella Ilves kohtaa Tammelassa HJK:n ja Honka saa vieraakseen IFK Mariehamnin.

7.10.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki futisuutiset

Yhteistyökumppanit

Elo kauppakeskus
Kotikenttäetu
Wuotech Oy
Silja Line
Nordea
Sastamala
Superpark
Steam restaurant
Hakasen Leipomo
Hämeen Liikunta ja Urheilu