Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

26.6.2020 - 08:25

Aleksander Barkovista Tapparan kolmanneksi suurin omistaja

Aleksander Barkovista Tapparan kolmanneksi suurin omistaja

Barkov tunnetaan myös rullakiekkokaukaloissa, taustalla Pahalammen pelipaita.

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov on tehnyt Tapparan taustayhtiön Tamhockey Oy:n kautta merkittävän pääomasijoituksen kasvattajaseuraansa.

Aleksander Barkov on tehnyt Tapparan taustayhtiön Tamhockey Oy:n kautta merkittävän pääomasijoituksen seuraan. Sijoituksen seurauksena Barkovista tulee Tapparan kolmanneksi suurin osakas.

Aleksander Barkov aloitti jääkiekkoilun Tapparassa neljävuotiaana käyden läpi Tapparan junioripolun toisen polven jääkiekkoilijana. Hän teki ammattilaisdebyyttinsä Tapparan paidassa 1.10.2011.

– Olen kiitollinen, että Tamhockeyn hallitus halusi minut osaksi Tapparan tulevaisuutta. Minulla on ikuisesti kirveenmuotoinen sydän. Myös isäni uran huippuhetket olivat Tapparassa ja lapsena unelmoin saavuttavani joskus samanlaista menestystä kuin hän. Tapparan valmentajat, lääkintä- ja huoltojoukot, johto ja muu henkilökunta ovat mahdollistaneet tähänastisen urani. Haluan tästä eteenpäin jakaa kokemuksiani ammattilaisjääkiekosta seuralle, joka on niin rakas meille kaikille Tapparan faneille sekä Tampereella että muualla maailmassa, Barkov toteaa.

 – Ammattiurheilua ei voi toteuttaa menestyksellisesti, ellei seuralla ole syvällistä ja korkeatasoista jääkiekko-osaamista. Barkov on lisäksi osoittanut mielenkiintoa jakaa kokemuksiaan ja verkostoaan Tapparan tulevan liiketoiminnan kehittämiseen, kertoo seuran tiedotteessa Tamhockeyn hallituksen puheenjohtaja Heikki Penttilä.

– Aleksander Barkovin sijoitus on taloudellisesti merkittävä meille ja turvaa osaltaan investoinnit, joita tarvitsemme, kun siirrymme uudelle kotiareenallemme, Uros Livelle, sanoo Tamhockeyn toimitusjohtaja Mika Aro.

Mika Arosta on myös samanaikaisesti tullut Tamhockey Oy:n osakas. Poju Zabludowicz on myös merkinnyt uusia Tamhockey Oy:n osakkeita ja hän jatkaa yhtiön suurimpana osakkaana. 

Liiga tiedotti otteluohjelmastaan 25.6. Tapparan kausi alkaa 2.10. vierasottelulla Lukkoa vastaan.

26.6.2020 / Valtteri Kujansuu

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa