Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

5.8.2020 - 13:43

Arttu Ruotsalainen jatkaa Ilveksessä - "yksi Liigan parhaista keskushyökkääjistä"

Arttu Ruotsalainen jatkaa Ilveksessä - "yksi Liigan parhaista keskushyökkääjistä"

Arttu Ruotsalainen läpimurtokautensa (2018-2019) syyskuussa.

Ilves ja NHL-organisaatio Buffalo Sabres ovat sopineet Arttu Ruotsalaisen aloittavan kautensa Ilveksessä. Ruotsalainen on liittynyt Ilveksen harjoituksiin tällä viikolla.

Kaudesta 2017-2018 lähtien Ilveksessä pelannut Arttu Ruotsalainen aloittaa kautensa Ilveksessä. Keskushyökkääjä on Tampereella toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella Buffalo Sabresista.

Ruotsalainen teki Sabresin kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen keväällä 2019. Sabresin harjoitusleirin jälkeen Ruotsalainen palasi viime vuoden syyskuussa Ilvekseen, jonka riveissä keskushyökkääjä teki viime kaudella 44 ottelussa liigauransa ennätyspisteet 15+28=43. Suomen A-maajoukkueessa Ruotsalainen pelasi viime kauden aikana kaksi ottelua.

– Arttu Ruotsalainen on ollut viimeisen kahden kauden aikana yksi Liigan parhaista keskushyökkääjistä, jonka pelissä on monia hienoja elementtejä. Hän pystyy tuottamaan ratkaisuja ja tilanteita niin vauhdin, taidon, pelikäsityksen kuin taistelunkin kautta. Lisäksi hän on Ilveksessä erittäin kilpailullinen ja pidetty pelaaja, joka johtaa joukkuetta esimerkillään, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

Maanantaina Ilveksen joukkueharjoituksiin liittynyt Ruotsalainen on käytettävissä kahden viikon päästä alkavissa harjoitusotteluissa.

– Kiitämme Arttua ja Buffaloa toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen mahdollistamisesta. Tämä ratkaisu palvelee erinomaisesti kaikkia osapuolia, sanoo Koskela. 

5.8.2020 / Valtteri Kujansuu

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa