Paikallisella otteella
NettiradioNettiradio

Nettiradio

KEEP A LITTLE SOUL OUTTAKE 1982 - TOM PETTY THE HEARTBREA
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

17.9.2019 - 12:27

Dostál palaa Ilvekseen - matkustaa Suomeen jo tänään

Dostál palaa Ilvekseen - matkustaa Suomeen jo tänään

Anaheim Ducksin NHL-leirille osallistunut tšekkimaalivahti Lukáš Dostál, 19, matkustaa tänään takaisin Tampereelle ja pelaa kauden 2019-2020 Ilveksessä.

Anaheim Ducksin NHL-leirille osallistunut tšekkimaalivahti Lukáš Dostál, 19, matkustaa tänään takaisin Tampereelle ja pelaa kauden 2019-2020 Ilveksessä, tiedottaa Ilves.

Viime kaudella helmikuussa HC Kometa Brnosta lainalle Ilvekseen siirtynyt Lukáš Dostál pelasi loppukauden aikana kymmenen runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 92,17 ja seitsemän pudotuspeliottelua torjuntaprosentilla 90,73.

Kauden jälkeen maalivahti teki NHL-seura Anaheim Ducksin kanssa kolmivuotisen sopimuksen, mutta kesällä osapuolet sopivat, että jos paikka Anaheimin NHL-joukkueessa ei vielä aukea, pelaa Dostál tämän kauden Ilveksessä.

Maalivahti liittyi Ilveksen harjoitusvahvuuteen jo elokuun alussa ja pelaamiensa harjoitusotteluiden jälkeen osallistui syyskuussa Anaheimin NHL-leiritykseen. Dostál palaa tänään Tampereelle myöhään illalla ja liittyy joukkueeseen huomenna.

- Lukáš Dostálin paluu Ilvekseen jo tässä vaiheessa kautta on mahtava juttu - siitä isot kiitokset Anaheim Ducksille. Uskomme, että Lukášista kehittyy NHL-tason maalivahti Ilveksessä ja Liigassa. Olemme erittäin tyytyväisiä maalivahtikolmikkoomme ja heidän hyvin alkaneeseen yhteistyöhönsä, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.
 

17.9.2019 / Valtteri Kujansuu

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa