Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

19.6.2019 - 08:38

Huipputuloksen takoneen Ilveksen Jalo ja Kivi tyytyväisiä tämän hetken kokoonpanoon - toivovat ykkössentterin NHL-unelman toteutuvan

Huipputuloksen takoneen Ilveksen Jalo ja Kivi tyytyväisiä tämän hetken kokoonpanoon - toivovat ykkössentterin NHL-unelman toteutuvan

Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo ja päävalmentaja Karri Kivi kävivät keskiviikkona Valtteri Kujansuun haastattelussa FUN Tampereen aamuvieraina. Puhetta oli mm. ykkössentteri Arttu Ruotsalaisen tilanteesta.

Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo ja neljännen kautensa joukkueen päävalmentajana aloittanut Karri Kivi kävivät keskiviikkona Valtteri Kujansuun haastattelussa FUN Tampereen aamuvieraina.

Kahdeksanneksi Liigassa viime kaudella sijoittunut seura voitti pudotuspeleissä SaiPan, mutta tuli puolivälierissä Kärppien pudottamaksi.

Ilves on tehnyt ensi kauteen valmistautuessaan vahvoja hankintoja. Niin Robert Leinon, Ville Kolppasen, Jasse Ikosen kuin Aleksi Elorinteenkin kaltaiset, kautta Liigan tunnetut nimet koristavat jatkossa Ilves-paitoja.

Lisäksi Ilves on saanut pidettyä riveissään jo läpimurtonsa tehneet, tai sen pian tekevät, omat kasvattinsa kuten Oskari Laaksosen, Eemeli Suomen, Joona Ikosen, Topias Haapasen ja Samuli Vainionpään ja monet muut.

Todennäköistä on myös, että seuran puoleensa vetämistä nuorista tulijoista ainakin joku varataan tulevana viikonloppuna Vancouverissa Rogers Arenalla pidettävässä NHL:n varaustilaisuudessa.

Mahdollisia varattavia ovat ainakin - Ilveksen oman kasvatin Lassi Thomsonin lisäksi - Antti Saarela, Matias Maccelli ja Santeri Hatakka.

Kirsikkana kakun päällä Ilves on sopinut, että mikäli NHL-sopimukset tehneet keskushyökkääjä Arttu Ruotsalainen tai maalivahti Lukáš Dostál eivät saa pelipaikkaa NHL:ssä kauden aluksi, niin pelaajat kiekkoilevat Ilveksessä.

Kivi ja Jalo toivoivat haastattelussa kuitenkin Ilveksessä maajoukkuetason pelaajaksi nousseelle Ruotsalaiselle NHL-unelman toteutumista.

- Me halutaan, että Arttu Ruotsalainen pelaa siellä (NHL:ssä), sanoi Kivi

Kovat satsaukset ensi kauteen on mahdollistanut konkurssin partaalta parissa vuodessa voittoa tekeväksi nostetun yhtiön päämäärätietoinen liiketoiminta: Ilves-Hockey Oy teki 30.4.2019 päättyneellä tilikaudella 6,85 miljoonan euron liikevaihdon ja 561 000 euron tuloksen, jotka ovat yhtiön historian parhaat lukemat.

Edellisellä tilikaudella Ilves-Hockey Oy:n liikevaihto oli 5,4 miljoonaa euroa ja tulos 159 000 euroa, joka oli myös yhtiön silloinen ennätys.

FUN Tampere selostaa kaikki Ilveksen liigaottelut myös kaudella 2019-20.
 

19.6.2019 / Valtteri Kujansuu

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa