Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

30.11.2018 - 20:10

Ilveksen maalinteko sakkaa pahasti kotikaukalossa - SaiPa vei voiton rankasta viikosta huolimatta

Ilveksen maalinteko sakkaa pahasti kotikaukalossa - SaiPa vei voiton rankasta viikosta huolimatta

Ilves kärsi jo kuudennen peräkkäisen tappion Liigassa.

Ilves järjesti hienon 80-luvun teemaillan, mutta jäällä saakka se ei näkynyt. Maalinteko sakkasi jälleen kotikentällä.

Ilves lähti katkaisemaan viiden ottelun tappioputkeaan 80-luvun teemalla ja violeteilla pelipaidoilla. Ilta alkoi loistavalla 80-luvun teemaan ja grafiikoihin tehdyllä esityksellä, josta kiitokset menevät graafikko Antti Tuomistolle ja markkinointipäällikkö Jussi Kankaanpäälle.

Ottelun alku oli kotijoukkueelta hyvä ja se haastoi hyvin SaiPan puolustusta heti ensi minuuteista lähtien. Ilves pääsikin heti alussa kokeilemaan ylivoimaa jo kahden minuutin jälkeen, mutta ilo oli lyhytaikainen, sillä Arttu Ruotsalainen otti jäähyn vielä samaisen ylivoiman aikana.

Ensimmäinen erä oli varovainen, eikä mitään huippupaikkoja kummankaan joukkueen puolelta nähty. SaiPa oli kuitenkin hieman vaarallisempi ja Ilves-maalivahti Antti Lehtonen joutui venymään pari kertaa kiekon tielle näyttävästi.

Ensimmäinen erä päättyi maalittomana.

Toisen erän alussa kotijoukkue pääsi jälleen heti erän alkuun ylivoimalle. Tällä kertaa se pystyi pelaamaan koko ylivoiman loppuun saakka, mutta SaiPa-maalilla operoinut Niclas Westerholm kesti. Heti tämän jälkeen SaiPa sai oman mahdollisuutensa ylivoimalla. Tämäkään ylivoima ei tuonut tulosta, mutta vain hetki tästä SaiPa siirtyi johtoon Emil Oksasen onnistuttua rangaistuslaukauksesta. Tilannetta edelsi Juhani Tammisen kampitus, josta rangaistuslaukaus tuomittiin.

Erä oli Ilvekselle vaikea, eikä kotijoukkue saanut vieläkään konetta kunnolla käyntiin. Erän lopussa Matt Generous ja Joose Antonen saivat kahden minuutin jäähyt mieheen, ja näin ollen kotijoukkue joutui aloittamaan kolmannen erän 5-3 -alivoimalla.

SaiPa lähti ratkaisemaan ottelua lopullisesti heti erän alkuun ja onnistui siinä. SaiPan David Goodwin laittoi kiekon kolmannen kerran Ilves-maaliin Lehtosen nenän edestä ylivoimalla. Teemu Rautiainen kuitenkin herätti kotiyleisön ja joukkueensa eloon ajassa 46.58, kun Eemeli Suomi ja Juhani Tamminen petasivat paikan Rautiaiselle. Iloa kesti kuitenkin vain 33 sekuntia, kun Saipa siirtyi taas kolmen maalin johtoon Tyler Morleyn maalilla. Loppuerä oli kuitenkin enää vain muodollisuus ja kunnon kiriä kotijoukkue ei saanut aikaiseksi.

Loppulukemat kirjattiin 1-4.

Yleisöä Hakametsässä oli 4407.
 

30.11.2018 / Toni Lång

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa