Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

4.3.2020 - 21:30

Ilveksen tehottomuus jälleen riesana – TPS vahvempi voittomaalikilpailun jälkeen

Ilveksen tehottomuus jälleen riesana – TPS vahvempi voittomaalikilpailun jälkeen

Ilves ja TPS kohtasivat Turussa vajaan 4000 katsojan edessä. Molempien joukkueiden maalivahdit olivat tänään rautaa ja ratkaisu siirtyikin voittomaalikilpailuun. TPS lopulta vahvempi numeroin 2-1.

Ilveksen ja TPS:n välinen ottelu oli tasaista puurtamista ensimmäisestä erästä saakka. Pelikatkoja ottelussa nähtiin hyvin vähän ja ottelu eteni vauhdilla eteenpäin. Avauserässä ei maaleja nähty.

Toisen erän lopulla nähtiin illan ensimmäinen osuma. Maali tuli Ilveksen ykkösketjun nopeasta hyökkäyksestä. Lopulta kiekko meni maaliin Eemeli Suomen jalasta ja maali siirtyi paikoiltaan, mutta maali oli silti hyväksytty pitkän videotarkistuksen jälkeen.

Kolmannessa erässä Ilves sortui kahden minuutin rangaistuksiin ja TPS onnistui tasoittamaan. Hienon ylivoimakuvion jälkeen maalintekijänä oli Markus Nurmi. Varsinaisella peliajalla ei enempää osumia nähty, joten ratkaisu siirtyi jatkoajalle.

Jatkoajalla Arttu Ruotsalainen pääsi yrittämään rangaistuslaukausta, mutta TPS-vahti Erik Källgren onnistui torjumaan yrityksen. Maaleja ei nähty jatkoajalla, joten ratkaisu siirtyi voittomaalikilpailuun. Lopulta TPS:n Juuso Pärssinen teki maalin ja kaksi pistettä jäi Turkuun.

Ilveksen seuraava ottelu on luvassa perjantaina, kun Pelicans isännöi ottelua Lahdessa. Ottelu alkaa kello 18.30.
 

4.3.2020 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa