Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

31.1.2020 - 21:44

Ilveksen uskomaton nousu ei tuonut lopullista palkintoa – Tappara parempi voittomaalikilpailussa

Ilveksen uskomaton nousu ei tuonut lopullista palkintoa – Tappara parempi voittomaalikilpailussa

Paikalliskamppailu Ilveksen ja Tapparan välillä tarjoili viihdettä alusta loppuun saakka. Ilves nousi kahden maalin takaa tasoihin kahdella viimeisellä peliminuutilla. Tappara kuitenkin voittomaalikilpailun jälkeen parempi numeroin 3-4.

Kauden viides paikalliskamppailu Ilveksen ja Tapparan välillä alkoi vauhdikkaasti. Erän puolivälin jälkeen alkoi maalejakin tulla. Ensin iski vierasjoukkue Tappara, kun puolustaja Teemu Suhonen iski ottelun avausmaalin. Vain vajaat pari minuuttia myöhemmin Ilves tuli tasoihin, kun Eemeli Suomi iski kauden 20. maalinsa.

Tasatilanteessa alkanut toinen erä oli myös tasaista vääntöä. Erän ainoasta maalista vastasi Tappara Olavi Vauhkosen toimesta. Erän loppupuolella alkoi myös tunnetta näkymään enemmän, kun Suomi ja Tapparan puolustaja Adam Polášek ottivat yhteen.

Tappara aloitti kolmannen erän vahvasti lisäämällä johtoa ylivoimalla. Maalintekijänä kunnostautui Anton Levtchi. Ottelun toiseksi viimeisellä minuutilla Ilves aloitti hurjan nousun. Ensiksi Suomi iski kavennusosuman, kun Ilves pelasi ilman maalivahtia. Lopulta 26 sekuntia ennen loppua hienon kuvion päätteeksi Matias Maccelli tasoitti ottelun.

Jatkoajalle lähdettiin numeroissa 3-3. Ilves pääsi kertaalleen koittamaan ylivoimalla, mutta jatkoajalla ei maaleja syntynyt.

Voittomaalikilpailussa Tappara onnistui kahdesti maalinteossa ja Ilvekseltä vain Suomi onnistui, joten Tapparalle kaksi pistettä. Ratkaisevan osuman teki Jarkko Malinen.

Molemmat joukkueet pelaavat heti huomenna lauantaina, kun kello 17.00 Tappara saa vastaan JYP:n. Ilves vuorostaan matkaa Vaasaan Sportin vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18.30.
 

31.1.2020 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa