Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

2.2.2019 - 20:17

Ilveksen vuoristorata jatkui Liigassa - Mike Halmon loukkaantuminen toi lisähuolia Karri Kivelle

Ilveksen vuoristorata jatkui Liigassa - Mike Halmon loukkaantuminen toi lisähuolia Karri Kivelle

Jukurit katkaisivat viiden ottelun tappioputkensa Hakametsän illassa.

Jukurit tarjoili shokkihoitoa ensimmäisen erän alussa ja jatkoajalla. Ilves ei saanut ladattua itseään eilisen paikallispelin jälkeen.

Hakametsän yleisö oli hädin tuskin ehtinyt tuoleille istumaan, kun kiekko oli jo ensimmäisen kerran maalissa. Jukureiden Teemu Suhosen laukaus painui vastustamattomasti ohi Riku Heleniuksen vain 19 sekunnin jälkeen ja erän alku oli täysin vierasjoukkueen hallinnassa. Maalintekijä Suhonen oli mukana myös pahassa, sillä Ilves tuli tasoihin hänen jäähynsä aikana. Teemu Lepaus sai herkutella oikein olan takaa, kun Joona Ikonen ja Niko Peltola petasivat hänelle paikan. Erän loppu puolisko oli vaikea kotijoukkueelle, mutta mikkeliläiset eivät onnistuneet maalinteossa. Jukurit oli hallitsevampi osapuoli ja Karri Kiven suojateille jäi paljon parannettavaa toiseen erään.

Toisen erän alku oli Ilveksen. Joukkue liikkui paremmin kuin avauserässä ja ote siirtyi kotijoukkueelle ja palkinto siitä tuli aivan erän alkuun. Julius Valtonen iski Ilveksen johtoon ja samalla hän teki kauden avausmaalinsa. Ilves hallitsi erää, eikä vieraat päässeet peliin mukaan kuin hetkittäin. Ilves ei kuitenkaan saanut realisoitua paikkojaan maaleiksi, vaikka mahdollisuuksia oli ylivoimaa myöten. Jukurit puolestaan tarjoili kylmän suihkun aivan erän lopussa. Vadim Pereskokov iski kiekon maaliin vain 36 sekuntia ennen erän loppua.

Kolmannessa erässä Ilves haki vimmatusti maalia ja kolmen pisteen voittoa. Jukureiden maalilla pelannut Sami Rajaniemi oli kuitenkin mies paikallaan. Tilanne näytti jo synkältä, kun Miika Roine vei vierasjoukkueen johtoon erän puolivälissä. Ilves kuitenkin taisteli itsensä takaisin peliin mukaan ja Teemu Rautiainen saikin kunnian olla tasoitusmaalin tekijänä. Hyvästä lopun paineesta huolimatta Ilves ei enää onnistunut maalinteossa ja näin ottelu venyi jatkoajalle.

Jatkoaika ei ehtinyt vanheta kuin 17 sekuntia ja peli oli ohi. Janne Tavi iski Jukureiden neljännen ja samalla ottelun voittomaalin. Jukurit katkaisivat viiden ottelun tappioputkensa Ilveksen kustannuksella.

Lopputulos kirjattiin vierasjoukkueelle 3-4 jatkoajan jälkeen.

Yleisöä Hakametsässä oli komeat 6529.
 

2.2.2019 / Toni Lång

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa