Paikallisella otteella
NettiradioNettiradio

Nettiradio

HE AIN T HEAVY HE S MY BROTHER - PENTTI HIETANEN HEIKKI
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

19.2.2020 - 22:23

Ilves hävisi Jukureille heikon suorituksen jälkeen

Ilves hävisi Jukureille heikon suorituksen jälkeen

Kuvituskuva.

Ilves pelasi keskiviikkoillan ottelun kotihallissaan Hakametsässä Jukureita vastaan. Ottelun jälkeiset pelaajien kommentit ovat paljon puhuvat, kun Ilves ei onnistunut maalinteossa ja hävisi kamppailun sarjan häntäpään joukkueelle numeroin 1-3.

Pettynyt Ilves saa nostaa katseensa nopeasti kohti perjantain paikalliskamppailua, kun se hävisi keskiviikkoiltana kotiottelussaan Jukureille maalein 1-3.

Jukurit onnistui avauserässä maalinteossa, kun Charles Sarault teki illan ensimmäisen osumansa. Toisessa erässä Ilves sortui jäähyilyyn, mutta Jukurit ei onnistunut maalinteossa. Kolmas erä toi lohtua Ilveksen sarjan kolmannen sijan tavoitteluun. Joona Ikonen onnistui ohittamaan Jukurien maalivahdin ja teki näin kauden 12 osumansa.

Illan voittomaalin iski Charles Sarault. Viimeisillä minuuteille Jukurit onnistui vielä viimeistelemään numerot 1-3 tyhjään maaliin. Illan viimeisen maalin teki Joonas Kalliola.

Ottelun kulusta kertoo paljon, että Ilveksen maalilla tänään ollut Lukáš Dostál torjui vain 12 kertaa ja Jukurien maalivahti Sami Rajaniemi 30 kertaa.

Ilves pelaa seuraavan kerran perjantaina 21. päivä helmikuuta, kun Hakametsässä pelataan runkosarjan viimeinen paikalliskamppailu.

Ottelun selostuksen voit kuunnella suorana Fun Tampereen lähetyksestä. Lähetys alkaa perjantaina kello 17.30.

Alta kuulet pelaajien mietteet ottelun jälkeen.
 

19.2.2020 / Mika Latja

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa