Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

24.11.2018 - 20:32

Ilves jäi toistamiseen tällä viikolla maaleitta kotikentällään - Kalpa oli parempi lauantai-illan taistossa lukemin 0-3

Ilves jäi toistamiseen tällä viikolla maaleitta kotikentällään - Kalpa oli parempi lauantai-illan taistossa lukemin 0-3

Viikon tauko tulee Ilvekselle nyt hyvään paikkaan.

Ilves kärsi jo viidennen perättäisen tappion KalPan käsittelyssä. Ensi viikon perjantaina vastaan luistelee SaiPa.

Ilves tuli ensimmäiseen erään hyvällä ilmeellä ja kotijoukkue painoikin peliä vahvasti kohti KalPa-maalia. Vahva ja aktiivinen peli toi tulosta ylivoiman muodossa, kun Ari Gröndahl lähti istumaan kahden minuutin jäähyä kampituksesta. Kalpan maalilla torjunut Denis Godla torjui kuitenkin vaivattomasti kotijoukkueen maalinteko yritykset. Kotijoukkue sai vielä toisen mahdollisuuden ylivoimapelin hetken myöhemmin, mutta maalit jäivät vielä odottamaan itseään. Kokonaisuudessa avauserä oli kuitenkin pirteä Ilvekseltä.

Toisessa erässä KalPa sai paremman pelin juonesta kiinni ja otti kiinnityksen kolmeen pisteeseen entisen Ilves-pelaajan Kai Kantolan maalilla, kun erää oli pelattu vain reilut neljä minuuttia. Maali oli Kantolan kauden kuudes täysosuma. Ilves kaivoi lisää verta nenästään kun, Joose Antonen ja Panu Mieho ottivat kakkosen mieheen erän puolivälin jälkeen. KalPa ei jättänyt tilaisuuttaan käyttämättä ja iski pelin varmasti 0-2 kahden miehen ylivoimalla. Maalintekijänä kunnostautui Mikko Nuutinen. Kolmanteen erään lähdettiin numerossa 0-2.

Kolmannessa erässä ei kotijoukkuetta yrityksen puutteesta voi moittia, mutta Godla seisoi maalillaan välillä aivan kuin päällään ja nollasi yksi toisensa jälkeen Ilves-hyökkääjien yritykset. Erän puolivälissä Oskari Laaksonen otti hieman turhan jäähyn ja KalPa ratkaisi pelin edukseen viimeistään silloin. Mikko Nuutinen teki ottelun toisen maalinsa. Ilves kärsi jälleen tehottomuudesta ja loppuerä olikin vain päätössummerin soiton odottelua.

Ilves on nyt kärsinyt viisi tappiota putkeen ja lähtee viikon mittaiselle tauolleen hakemaan uusia kuvioita ensi viikon perjantaita varten, jolloin vastaan asettuu SaiPa.

Yleisöä Hakametsässä oli 4447.
 

24.11.2018 / Toni Lång

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa