Paikallisella otteella
NettiradioNettiradio

Nettiradio

SOUDAT JA HUOPAAT - NELJA RUUSUA
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

9.8.2017 - 16:34

Ilves julkisti alkavan liigakauden kapteenistonsa sekä uudet peliasunsa

Ilves julkisti alkavan liigakauden kapteenistonsa sekä uudet peliasunsa

Ilveksen alkavan kauden kapteenistoon kuuluvat Sami Sandell ja Tapio Laakso uusissa peliasuissaan. (Kuva: Ilves.com)

Tampereen Ilveksen alkavan kauden kapteenisto on julkistettu. Yhdessä kapteeniston kanssa Ilves julkisti myös kauden 2017-18 peliasunsa.

Tampereen Ilveksen alkavan kauden kapteenisto on julkistettu. Kapteenina jatkaa C-kirjainta jo viime kaudella rinnassaan kantanut keskushyökkääjä Tapio Laakso. Varakapteenien A-kirjaimet ommellaan keskus- ja laitahyökkääjän paikkaa pelaavan Sami Sandellin ja konkaripuolustaja Arto Laatikaisen peliasuihin.

Yhdessä kapteeniston kanssa Ilves julkisti myös kauden 2017-18 peliasunsa. Pääosassa ovat joukkueen perinteiset värit; musta, keltainen ja vihreä. Uutta tällä kaudella ovat vihreät pelihousut, jollaisilla Ilves pelasi edellisen kerran kaudella 1992-93.

Mustapohjainen asu palvelee kotiotteluiden sotisopana ja keltapohjainen puolestaan vieraspeliasuna.

Asut on suunnitellut graafikko Antti Tuomisto Tanssivat sudet -mainostoimistosta yhteistyössä Ilves-Hockey Oy:n markkinointijohtaja Jukka Hirsimäen kanssa.

Liiga käynnistyy Ilveksen osalta paikallisottelulla Tapparaa vastaan 8.9. Tamperelaiset ottavat toisistaan mittaa kuitenkin jo perjantaina 11.8. Ilveksen isännöimän Decens Tampere Cupin käynnistyessä Hakametsän jäähallissa. 

9.8.2017 / Valtteri Kujansuu

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport