Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

29.1.2020 - 21:53

Ilves katkaisi Lukon voittoputken voittomaalikilpailun jälkeen

Ilves katkaisi Lukon voittoputken voittomaalikilpailun jälkeen

Lukko hallitsi ottelun kahta ensimmäistä erää, mutta Ilveksen kolmannen erän tehohetki vei ottelun jatkoajalle. Lopullisen ratkaisun iski voittomaalikilpailussa Arttu Ruotsalainen. Loppunumerot Ilveksen hyväksi 3-2.

Kymmenen ottelun voittoputkessa Hakametsään saapunut Rauman Lukko oli vahva ottelun alusta saakka. Heti ensimmäisen erän toisella minuutilla vierailijat siirtyivät 0-1 johtoon Eetu Koivistoisen toimesta. Erän jälkimmäinen kymmenminuuttinen oli rikkonainen jäähyjen vuoksi, mutta lisämaaleja ei kuitenkaan nähty.

Toisessa erässä molemmat joukkueet pääsivät kahdesti yrittämään ylivoimaa, mutta osumia ei nähty. Molempien joukkueiden alivoimat ja maalivahdit olivat kunnossa.

Kolmannen erän aluksi Lukko kaatoi Ilveksen niskaan lisää kylmää vettä siirtymällä kahden maalin johtoon. Maalintekijänä oli Sebastian Repo. Ilves ei kuitenkaan lannistunut, vaan kahdella nopealla ylivoimamaalilla pääsi tasoihin. Maalintekijöinä olivat Ville Meskanen ja Jasse Ikonen. Kolmannessa erässä ei enempää maaleja nähty ja jatkoajalle ottelu siirtyi numeroissa 2-2.

Jatkoajalla ratkaisua ei syntynyt, joten voittaja selvitettiin voittomaalikilpailun kautta. Lopulta kahdeksannessa parissa Arttu Ruotsalainen onnistui vihdoin maalinteossa. Voitolla Ilves säilytti paikkansa sarjan kolmantena.

Ilveksen seuraava ottelu on edessä perjantaina, kun vastaan asettuu paikallisvastustaja Tappara. Ottelun ennakkotunti alkaa FUN Tampereen taajuudella kello 17.30.
 

29.1.2020 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa