Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

5.12.2018 - 21:52

Ilves lähti itsenäisyyspäivän viettoon voitolla KooKoosta

Ilves lähti itsenäisyyspäivän viettoon voitolla KooKoosta

Ilves otti nyt jo toisen peräkkäisen voiton putkeen.

Kotijoukkue joutui pelaamaan ottelun loppuun neljällä puolustajalla, kun Matt Generous ja Olli Vainio joutuivat jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi. Myös Nikolas Matinpalo loukkaantui jo aamujäillä.

Ilves lähti peliin kuudella pakilla, sillä Nikolas Matinpalo loukkaantui jo aamujäillä, eikä miehen jatkosta ole vielä tietoa. Ensimmäinen erä oli molemmilta joukkueilta varovaista peliä. Tuhannen taalan paikkoja ei kumpikaan joukkue saanut luotua ja erä mentiin tasaisissa merkeissä. Ilveksen alku oli hyvä, mutta maalinteosta ensimmäisessä erässä vastasi KooKoo. Antti Pelli iski vierasjoukkueen johtoon ja tämä lamaannutti kotijoukkueen. Loppuerä mentiin vierasjoukkueen hallinnassa, mutta Antti Lehtonen oli mies paikallaan Ilves-maalilla. Matt Generous koki kovia erän aikana, eikä miestä enää näkynyt jäällä loppu pelin aikana.

Toisessa erässä Ilves paransi selvästi peliään ja se sai taas juonen päästä kiinni. Illan ensimmäinen maali kotijoukkueen toimesta näki päivänvalon ajassa 23.54, kun Samuli Vainionpää iski uransa ensimmäisen Liiga-maalin. Reilu minuutti tästä ja kiekko oli jälleen Juha Järvenpään vartioiman maalin verkoissa. Arttu Ruotsalainen iski kauden yhdeksännellä osumallaan kotijoukkueen ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. KooKoon vastaus tuli kuitenkin heti seuraavan aloituksen jälkeen. Vain 14 sekuntia Ilveksen johtomaalin jälkeen peli oli jälleen tasoissa. Kouvolalaisten maalintekijänä kunnostautui Andrei Hakulinen. Erä näytti jo päättyvän tasatilanteeseen, mutta Joona Ikonen oli toista mieltä. Mies iski Ilveksen uudestaan johtoon vain 42 sekuntia ennen erän loppua.

Ilves pääsi aloittamaan kolmannen erän ylivoimalla, sillä Juha-Pekka Haataja otti vielä toisen erän loppuun 5+20 minuutin rangaistuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta. Olli Vainio loukkaantui taklauksessa ja näin ollen kotijoukkue joutui pelaamaan viimeisen erän neljällä pakilla. Tamperelaiset käyttivät etsikkoaikansa hyväkseen ja Joona Ikonen paukutti erän alkuun illan toisen maalinsa ylivoimalla. Tästä ei vierasjoukkue enää toipunut ja pisteet jäivät Hakametsään. Ilveksen pelaaminen johtoasemassa oli vakuuttavaa ja tylyä, eikä KooKoo löytänyt minkäänlaisia aseita murtamaan Ilves-puolustusta.

Ottelu päättyi lukemiin 4-2.

Yleisöä Hakametsässä oli 3814.
 

5.12.2018 / Toni Lång

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa