Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

18.1.2020 - 19:37

Ilves murskavoittoon Hakametsässä – Pelicans kaatui numeroin 8-2

Ilves murskavoittoon Hakametsässä – Pelicans kaatui numeroin 8-2

Pelicans oli täysin vastaantulija Hakametsässä Ilvestä vastaan. Vaisun keskiviikon esityksen jälkeen Ilves tuli otteluun hyvin ja iski selkeät loppunumerot 8-2 taululle. Eemeli Suomi ja Arttu Ruotsalainen viettivät neljän tehopisteen iltaa.

Ilveksen ja Pelicansin välisen ottelun avauserä oli runsasmaalinen. Ilves onnistui kolmesti maalinteossa ja Pelicans kaksi kertaa. Ilveksen maalit tekivät Antti Saarela, Arttu Ruotsalainen ja Teemu Lepaus. Vierailijoiden maaleista vastasivat Jesse Ylönen ja entinen Ilves-hyökkääjä Aleksi Mustonen.

Toisessa erässä Ilves meni menojaan. Saarelan illan toinen osuma tuli heti erän alkuun vain kahden peliminuutin jälkeen. Erän puolenvälin jälkeen maalinteossa onnistui Robert Leino, joka teki kaksi maali keskiviikkona Jukureita vastaan. Toisen erän kolmas osuma tuli vuorostaan Joose Antosen lavasta. Tilanne kahden erän jälkeen oli 6-2 Ilveksen hyväksi.

Kolmatta erää oli pelattu ainoastaan 23 sekuntia, kun Ilveksen kapteeni Eemeli Suomi iski jo illan seitsemännen osuman Ilvekselle. Ville Meskanen lisäsi johtoa ylivoimalla kolmannen erän puolivälin jälkeen.

Lopputulos Ilveksen hyväksi Hakametsän jäähallissa 8-2 numeroin. Voitolla Ilves säilytti paikkansa sarjan kolmannella sijalla. Ilveksen seuraava ottelu on ensi viikon torstaina, kun vieraaksi saapuu sarjakärki Kärpät. Ottelu alkaa kello 17.30.
 

18.1.2020 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa