Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

9.3.2019 - 20:10

Ilves otti riemukkaan voiton HPK:sta - Eemeli Suomi ratkaisi pelin jatkoajalla

Ilves otti riemukkaan voiton HPK:sta - Eemeli Suomi ratkaisi pelin jatkoajalla

Ilveksen kannattajat olivat tehneet komean tifon illan ottelua varten.

Ennen ottelun alkua Ilves-kannattajat esittelivät komean tifonsa. Ilves nousi heikon alun jälkeen ottelun isännäksi ja nappasi voiton jatkoajalla.

Ilves lähti kauden toiseksi viimeiseen kotipeliin Pelicans-tappio niskassaan. Illan vastustaja HPK oli yhdeksän pistettä edellä kotijoukkuetta ennen illan ottelua.

Avauserä oli melko tasainen, eikä kumpikaan joukkue varsinaisesti hallinnut peliä. HPK kuitenkin paineisti vahvasti ja kotijoukkue oli ajoittain pinteessä. Ilves joutui puolustamaan paljon omalla alueellaan, mikä söi voimia joukkueen pelistä. Erän puolivälin jälkeen Jere Innalla vei HPK:n 1-0 -johtoon. Maali jäi avauserän ainoaksi.

Kotijoukkue pääsi toisessa erässä paremmin peliin mukaan ja hallitsi erän alkua. Panu Mieho toi kotijoukkueen tasoihin erän alkupuolella Joona Ikosen hyvästä esityöstä. Hetki tämän jälkeen HPK sai mahdollisuuden tasoitukseen, kun Olli Vainio lähti istumaan kaksi minuuttista. Ilveksen alivoima oli kuitenkin vahvaa ja tilanne säilyi ennallaan. Myös Ilves pääsi kokeilemaan ylivoimaa, kun Otto Paajanen sai jäähyn. Ylivoima ei kuitenkaan tuonut tulosta. Toinen mahdollisuus tuli erän loppupuolella Paajasen otettua toisen kaksi minuuttisen toisessa erässä. Maalinteko ylivoimalla oli kuitenkin edelleen vaikeaa ja erätauolle lähdettiin lukemissa 1-1.

Ilves oli aktiivisempi viimeisessä erässä ja haki voittoa tosissaan. Aivan huippupaikat jäivät kuitenkin puuttumaan ja tilanne säilyi tasaisena pitkään. Ilves vyörytti hyökkäyksiään yksi toisensa jälkeen HPK-maalille ja maali roikkui ilmassa. HPK käytti aikalisän, jonka ansiosta HPK sai pienen hengähdystauon. Luistin painoi hämeenlinnalaisten jaloissa, mutta Ilves ei saanut kiekkoa maalin ja näin ottelussa mentiin jatkoajalle.

Jatkoaika jatkui kotijoukkueen hallinnassa ja voittomaali nähtiin Eemeli Suomen lavasta jatkoajan loppuhetkillä.

Ottelun loppulukemat kirjattiin 2-1 jatkoajan jälkeen.

Yleisöä Hakametsässä oli komeat 6585
 

9.3.2019 / Toni Lång

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa