Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

29.11.2019 - 21:32

Ilves otti voiton viikon ainoasta ottelusta

Ilves otti voiton viikon ainoasta ottelusta

Ilves oli koko ottelun hallitsevampi osapuoli. Lopullisena lukkona toimi maalivahti Lukáš Dostál, joka päästi ottelussa vain yhden maalin. Arttu Ruotsalainen teki kaksi maalia ja loukkaantui. Lopputulos Hakametsässä Ilveksen ja Kookoon välillä 4-1.

Ensimmäisessä erässä Ilves selvitti vaikean ottelun alun. Ajassa 7.45 pelin kurssi kuitenkin kääntyi, kun Matias Maccelli ohjasi 1-0 maalin. Erän toisen maalin teki Arttu Ruotsalainen ylivoimalla.

Toinen erä alkoi Ilvekseltä vahvasti, kun Arttu Ruotsalainen iski illan toisen osumansa. Maali tuli ensimmäisen tapaan ylivoimalla. Erä jatkui Ruotsalaisen osalta murheellisesti, kun hän loukkaantui kahdesti. Lopulta Ruotsalaisen ottelu jäi kokonaan kesken. Toisessa erässä ei enempää maaleja nähty.

Kolmannen erän alkuun Teemu Rautiainen ratkaisi ottelun iskemällä 4-0 maalin. Kookoo onnistui kertaalleen kaventamaan Kasperi Ojantakasen maalilla. Enempää maaleja ei nähty, joten Ilves voittaa Kookoon Hakametsässä numeroin 4-1. Ilveksen maalivahti Lukáš Dostál torjui ottelussa 38 kertaa ja oli ottelun ykköstähti.

Ilveksen seuraava ottelu on ensi viikon tiistaina 3.12, kun Ilves matkaa Mikkeliin Jukureiden vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18.30.
 

29.11.2019 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa