Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

23.1.2020 - 21:14

Ilves taipui kärkikamppailussa Kärpille Hakametsässä

Ilves taipui kärkikamppailussa Kärpille Hakametsässä

Ilves Hockey Legend -aatelointien jälkeen Ilves ja Kärpät mittelivät paremmuudestaan. Ilves oli koko ottelussa vahva, mutta ei onnistunut ohittamaan Justus Annusta Kärppien maalilla. Lopputulos Kärppien hyväksi numeroin 0-3.

Ottelun alussa nähtiin hienoja hetkiä, kun 13 entistä Ilves pelaajaa sai Ilves Hockey Legends -aateloinnin. Ottelun avauserässä Ilves aloitti vahvasti. Kovasta rynnistyksestä ja hyvistä paikoista huolimatta Ilves ei onnistunut maalinteossa. Ensimmäistä maalia jouduttiin odottamaan erän viimeiselle minuutille, kun vierailijat Kärpät siirtyi 0-1 johtoon Jesse Puljujärven maalilla.

Ottelun toinen erä jatkui ensimmäisen tavoin tasaisena. Hyvistä paikoista huolimatta kotijoukkue Ilves ei onnistunut maalinteossa, kun Kärppien maalivahti Justus Annunen piti maalinsa puhtaana. Sen sijaan Kärpät onnistui toisessa erässä lisäämään johtoa Julius Junttilan maalilla. Kahden erän jälkeen tilanne oli Kärppien hyväksi numeroin 0-2.

Ilves aloitti kolmannen erän jälkimmäisellä puolikkaalla kovan takaa-ajon. Se ei kuitenkaan tuottanut tulosta, vaan Kärpät iski lopullisen ratkaisun tyhjään maaliin. Lopputulos Hakametsässä Kärppien hyväksi numeroin 0-3.

Ilveksen seuraava ottelu on edessä lauantaina, kun Ilves matkaa Tallinnaan. Ottelussa vastaan luistelee Lappeenrannan SaiPa. Ottelu alkaa jo kello 15.30.
 

23.1.2020 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa