Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

22.11.2019 - 21:38

Ilves taipui voittomaalikilpailussa HPK:lle

Ilves taipui voittomaalikilpailussa HPK:lle

Ilves kärsi viikon toisen tappion, kun HPK oli vahvempi kotonaan voittomaalikilpailun jälkeen numeroin 3-2. Ilveksen maaleista vastasivat Joona Ikonen ja Niko Peltola.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen ja vauhdikas. Erässä nähtiin kuitenkin vain yksi osuma, josta vastasi kotijoukkue HPK. Maalintekijänä oli ylivoimalla Henri Kanninen.

Toisessa erässä HPK sortui enemmän jäähyihin. Kolmas kerta toden sanoi, kun Ilveksen Joona Ikonen pääsi rokottamaan HPK:n maalivahtia Joona Voutilaista. Maalia tarkasteltiin pitkään videolta, mutta loppujen lopuksi maali hyväksyttiin. Kahden erän jälkeen tilanne oli 1-1.

Kolmannen erän alku oli vahva Ilvekseltä. Kylmää vettä tuli kuitenkin niskaan ennen erän puoliväliä, kun Joona Monto onnistui ohittamaan hyvin pelanneen Ville Kolppasen. Reilun minuutin myöhemmin Ilves kuitenkin onnistui tasoittamaan pelin, kun Teemu Lepauksen tavaramerkkimäinen syöttö, ns. ”bulgarialainen”, löysi Niko Peltolan, joka iski kauden ensimmäisen osumansa. Varsinaisen peliajan jälkeen tilanne oli 2-2.

Jatkoajalla ei ratkaisua löytynyt, joten ratkaisu siirtyi voittomaalikilpailuun, jossa HPK onnistui kahdesti ja Ilves vain kertaalleen. Lopputulos HPK:n ja Ilveksen välillä 3-2.

Ilveksen seuraava ottelu on jo huomenna lauantaina 23.11, kun Ilves matkaa Lappeenrantaan SaiPan vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18.30.
 

22.11.2019 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa