Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

25.1.2020 - 18:26

Ilves tuo tuliaisina Tallinnasta kolme pistettä - SaiPa kaatui numeroin 1-4

Ilves tuo tuliaisina Tallinnasta kolme pistettä - SaiPa kaatui numeroin 1-4

Tallinan Tondiraba jäähallissa nähtiin hieno ottelu SaiPan ja Ilveksen välillä. Ilves oli niskan päällä kaksi ensimmäistä erää ja sinetöi voiton kolmannen erän kahdella viimeisellä minuutilla. Lopputulos Ilveksen hyväksi numeroin 1-4.

Avauserässä Ilves oli erittäin aktiivinen ja sai luotua paljon maalintekopaikkoja. SaiPan maalivahti Niclas Weterholm pelasi hyvin ja otti monta tärkeää sekä näyttävää torjuntaa. Molemmat joukkueet onnistuivat kuitenkin kertaalleen maalinteossa avauserässä. Ilveksen maalista vastasi Jasse Ikonen ja SaiPan maalista vastasi Joni Nikko.

Toisen erän puolivälissä Ilves otti askeleen kohti voittoa, kun Tuomas Salmelan terävä rannelaukaus meni maaliin. Erän lopussa peli tasottui, mutta lisämaaleja ei nähty.

Kolmas erä alkoi Ilveksen 1-2 johtoasemassa. Maalia odotettiin erän toiseksi viimeiselle minuutille, kun Ilveksen kapteeni Eemeli Suomi laukoi suoraan syötöstä lopullisen ratkaisun. Loppunumerot 1-4 sinetöi Teemu Rautiainen tyhjään maaliin.

Voitolla Ilves vankisti asemaa sarjan kolmantena. Seuraava Ilveksen ottelu on ensi viikon keskiviikkona, kun vieraaksi tulee Raumalta Lukko. Ottelu alkaa kello 18.30
 

25.1.2020 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa