Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

13.12.2019 - 21:35

Ilves vahvempi Tapparaa kolmannen kerran perättäin – Voitto oli Ilvekselle seitsemäs putkeen

Ilves vahvempi Tapparaa kolmannen kerran perättäin – Voitto oli Ilvekselle seitsemäs putkeen

Ilves oli vahva ottelun ensimmäisessä ja kolmannessa erässä. Ottelun ratkaisi Eetu Päkkilän ja Antti Saarelan hienot yksilösuoritukset. Lopputulos Hakametsässä Tapparan ja Ilveksen välillä 3-4. Voitto oli Ilvekselle seitsemäs perättäinen.

Ensimmäisessä erässä Ilves oli jälleen vahva. Tappara sortui erässä jäähyihin ja Ilves onnistui kahdesti rankaisemaan maalin muodossa. Maalintekijöinä olivat Joosen Antonen ja Niko Peltola. Ensimmäisessä erässä ei enempää maaleja nähty.

Toisessa erässä Tappara pääsi vahvemmin otteluun mukaan ja vastasivatkin erän ainoasta osumasta. Ylivoimamaali merkittiin Patrik Virran nimiin. FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä kommentoi, että Ilves unohti jalat koppiin ja liike oli huono. Kahden erän jälkeen Ilves johti Tapparaa numeroin 1-2.

Kolmannen erän ensimmäisellä neljänneksellä Ilves onnistui siirtymään kahden maalin johtoon, kun Antti Saarela esitti upean soolomaalin. Lunta tupaan tuli kuitenkin nopeasti, kun Robert Leino otti 2+2 minuuttisen rangaistuksen korkeasta mailasta. Tappara onnistui jälkimmäisen kaksiminuuttisen aikana, kun Patrik Virta iski illan toisen osumansa.

Kolmannen erän loppupuolella Eetu Päkkilä siirsi Ilveksen jälleen kahden maalin johtoon. Maali oli Päkkilälle kauden kolmas. Ilves voitti kolmannen perättäisen paikalliskamppailun Tapparaa vastaan. Tappara onnistui kaventamaan vielä 12 sekuntia ennen kolmannen erän loppua Anton Levtchin toimesta. Lopputulos Hakametsässä Tapparan ja Ilveksen välillä 3-4.

Tapparan seuraava ottelu on ensi viikon perjantaina 20.12, kun Tappara matkaa Lahteen Pelicansin vieraaksi. Seuraava Ilveksen ottelu on niin ikään viikon päästä perjantaina, kun vieraaksi tulee JYP Jyväskylästä. Ottelut alkavat kello 18.30.
 

13.12.2019 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa