Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

3.1.2020 - 21:20

Ilves voittaa kolmannen ottelun putkeen – Joona Ikoselle kypärätemppu

Ilves voittaa kolmannen ottelun putkeen – Joona Ikoselle kypärätemppu

Ilves oli vahva ottelun kahdessa avauserässä ja voitti TPS:n lopulta numeroin 5-3. Ottelun suuri sankari oli Joona Ikonen, joka iski uran ensimmäisen hattutempun. Ilves nousi sarjataulukossa tasapisteisiin kolmantena olevan JYP:n kanssa.

Ilves aloitti ottelun avauserän vahvasti. Pelikello ei kulunut kuin vajaaseen viiteen minuuttiin, kun TPS-maalivahti Julius Pohjanoksa sai ensimmäistä kertaa kaivaa kiekon maalista. Maalintekijänä kunnostautui Panu Mieho. Joona Ikonen onnistui ensimmäisen erän loppupuolella lisäämään johdon 2-0 numeroiksi.

Toisen erän ensimmäiset 18 minuuttia oli Ilveksen suvereenisti. Maalinteossa Ilves onnistui kahdesti Joona Ikosen toimesta. Kypärätemppu oli Ikoselle uran ensimmäinen. TPS pelasi vahvasti erän kaksi viimeistä minuuttia ja onnistui maalinteossa Joel Janatuisen toimesta.

Kolmas erä alkoi jälleen tehokkaasti Ilveksen toimesta, kun Joose Antonen lisäsi johdon 5-1 lukemiin. Pitkään ei kuitenkaan numerot pysynyt samana, koska TPS-hyökkääjä Oskari Lehtinen onnistui jälleen kaventamaan ottelun numeroihin 5-2.

Kolmannen erän lopussa TPS onnistui vielä kerran kaventamaan, mutta Ilves voittaa kuitenkin numeroin 5-3.

Ilves nousi tasapisteisiin JYP:n kanssa sarjataulukossa. Seuraava ottelu on heti huomenna, kun vastaan asettuu Kuopiossa Kalpa. Ottelu alkaa kello 17.00.
 

3.1.2020 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa