Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

10.3.2020 - 21:42

Ilves voitti Ässät tulikuumassa kamppailussa numeroin 3-1

Ilves voitti Ässät tulikuumassa kamppailussa numeroin 3-1

Ilveksen ja Ässien välillä nähtiin kiivas ottelu. Ilveksen kultakypärä ja kapteeni Eemeli Suomi oli jälleen ratkaisevassa osassa iskien tehot 1+1.

Ilveksen ja Ässien välillä nähtiin kuuma kamppailu yli 5000 katsojan edessä Hakametsän jäähallissa. Avauserä oli joukkueiden välillä maaliton.

Toisen erän aluksi Ässät oli vaihtanut maalivahtia, kun Sami Aittokallion korvasi Daniil Tarasov. Ensimmäisellä minuutilla toisessa erässä Ässät siirtyi johtoon Mikko Salmion osumalla. Ilveksen erän ensimmäinen kymmenen minuuttia oli tunnustelua, mutta erän puolivälin jälkeen ylivoimalla tuli tulosta. Hienon kuvion päätteeksi Ville Meskanen oli maalintekijänä. Tehopiste oli Meskaselle uran sadas. Erän loppupuolella alkoi tunteet kuumentua. Väkevän yksilösuorituksen jälkeen Eemeli Suomi siirsi Ilveksen johtoon.

Kolmannessa erässä ottelu jatkui tasaisena. Useita kahinoita ja torikokouksia nähtiin tilanteiden jälkeen edelleen. Lopullisen ratkaisun tyhjään maaliin iski Arttu Ruotsalainen. Lopputulos Ilveksen hyväksi numeroin 3-1. Pistepörssin voitosta taisteleva Eemeli Suomi iski ottelussa tehot 1+1.

Ilves jatkaa ottelun jälkeenkin sarjataulukossa neljäntenä. Ilveksen osalta runkosarjaa on jäljellä yhden ottelun verran, kun joukkue matkaa lauantaina 14.3 HPK:n vieraaksi Hämeenlinnaan. Ottelu alkaa kello 17.00.
 

10.3.2020 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa