Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

5.12.2019 - 21:16

Ilves voitti Helsingin IFK:n kahden kovakuntoisen välisessä ottelussa

Ilves voitti Helsingin IFK:n kahden kovakuntoisen välisessä ottelussa

Ilves voitti jo neljännen ottelun putkeen. Jälleen vahva kolmas erä oli voiton avaimena. Ilves ja HIFK olivat molemmat kolmen ottelun voittoputkessa, mutta Ilves oli tänään vahvempi numeroin 2-4.

Ensimmäinen erä oli tasainen, mutta maaliton, Helsingissä HIFK:n ja Ilveksen välillä. Toisessa erässä toisella peliminuutilla kotijoukkue HIFK onnistui avausmaalinteossa. Videotarkistuksen jälkeen maali hyväksyttiin ja maalintekijäksi merkittiin Jere Sallinen. Ilves onnistui tasoittamaan erän puolivälin jälkeen, kun nelosketjun hyökkääjän Jasse Ikosen tarkka rannelaukaus yllätti HIFK:n maalivahdin Frans Tuohimaan.

Toiselle erätauolle ottelu meni kuitenkin kotijoukkueen johtoasemassa, kun HIFK:n kultakypärä Teemu Turunen onnistui ohittamaan Lukáš Dostálin. Kahden erän jälkeen tilanne oli siis numeroissa 2-1.

Kolmannessa erässä Ilves onnistui tasoittamaan jälleen ottelun, kun puolustaja Lassi Thomson iski tasoitusmaalin. Ilves onnistui siirtymään johtoasemaan, kun sekavan tilanteen jälkeen Roby Järventie onnistui tekemään uran avausmaalinsa. Tyhjään maaliin lopullisen ratkaisun iski Eemeli Suomi. Lopputulos Helsingissä 2-4 Ilveksen hyväksi.

Ilveksen viikon kolmas ottelu on edessä lauantaina, kun Hakametsään saapuu vieraaksi Porin Ässät. Ottelu alkaa kello 17.00.
 

5.12.2019 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa