Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

7.12.2019 - 20:08

Ilves voitti kolmannen pelinsä tällä viikolla – Kolppaselle kauden toinen nollapeli

Ilves voitti kolmannen pelinsä tällä viikolla – Kolppaselle kauden toinen nollapeli

Ilves lähti illan otteluun Porin Ässiä vastaan jo kaksi voittoa takataskussa tältä viikolta. Neljän ottelun voitteputkessa porhaltava Ilves ei antanut ottelussa mitään mahdollisuuksia vieraille. Voiton takuumiehinä hääri Ilveksen kakkosketju ja maalivahti Ville Kolppanen.

Ensimmäinen erä oli tasainen Ilveksen ja Ässien välisessä ottelussa. Ilves on Liigan paras joukkue ylivoimalla, mutta Ilves ei onnistunut maalinteossa kolmesta yrityksestä huolimatta.

Toisessa erässä Ilves pääsi iskemään illan avausmaalin, kun hurjassa vireessä oleva nuori Matias Maccelli iski maalin ylivoiman jälkitilanteesta. Maalin syöttäjinä olivat Robert Leino ja Niko Peltola. Ilves ei onnistunut kuitenkaan enää toisessa erässä maalinteossa, monista ylivoimista huolimatta.

Kolmannessa erässä Ässät laittoi kunnon takaa-ajon päälle, mutta ei onnistunut maalinteossa. Ilves teki lopullisen osuman tyhjään maaliin ottelun toiseksi viimeisellä minuutilla. Maalintekijänä oli Joona Ikonen. Lopputulos Hakametsässä Ilveksen hyväksi 2-0. Ville Kolppanen tarvitsi nollapeliin 14 torjuntaa.

Ilves voitti kaikki viikon kolmesta ottelusta. Ensi viikolla Ilves pelaa seuraavan kerran keskiviikkona, kun se matkaa Vaasaan Sportin vieraaksi. Ottelu alkaa kello 18.30.
 

7.12.2019 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa