Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

14.2.2020 - 21:30

Ilves voitti KooKoon Hakametsässä – samalla katkesi KooKoon 19 ottelun pisteputki

Ilves voitti KooKoon Hakametsässä – samalla katkesi KooKoon 19 ottelun pisteputki

Liigan kärkiottelussa kohtasivat Ilves ja KooKoo. Ilves oli lopulta vahvempi kahden ylivoimaalin turvin numeroin 2-1. Voitolla Ilves nousi sarjataulukossa kolmanneksi ohi KooKoon.

Liigan kärkikamppailu Ilveksen ja KooKoon välillä oli avauserästä asti odotetusti tarkkaa peliä. Ilves onnistui kuitenkin maalinteossa seitsemännellä minuutilla, kun joukkueen kapteeni ja Liigan paras pistemies Eemeli Suomi ohjasi ylivoimalla kiekon maaliin. Ilveksen johto kesti kymmenen minuuttia, jonka jälkeen KooKoo tasoitti ottelun Patrik Puistolan maalilla. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli 1-1.

Toisessa erässä molemmat joukkueet puolustivat huolellisesti, eikä maaleja nähty.

Kolmannessa erässä vierasjoukkue Kookoo sortui jäähyihin. Ilves onnistui erän toisella ylivoimalla, kun Ville Meskasen tarkka rannelaukaus yllätti sadatta Liigapeliä pelanneen Henrik Haukelandin. Ottelussa ei enempää maaleja nähty, joten Ilves voitti KooKoon numeroin 2-1.

Voitolla Ilves nousi sarjataulukossa ohi KooKoon. Ilveksen seuraava ottelu on edessä heti huomenna, kun joukkue matkaa JYP:n vieraaksi Jyväskylään. Ottelu alkaa kello 17.00.

14.2.2020 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa