Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

11.12.2019 - 21:25

Ilves voitti kuudennen ottelun putkeen vahvan avauserän ansiosta

Ilves voitti kuudennen ottelun putkeen vahvan avauserän ansiosta

Ilves takoi ensimmäisessä erässä taululle jo numerot 0-3 vieraissa Vaasan Sportia vastaan. Kahdessa jälkimmäisessä erässä kotijoukkue Sport oli vahvempi, mutta he pääsivät vain maalin päähän. Lopputulos Vaasassa Ilveksen hyväksi 2-3.

Ensimmäisen erän kymmenen ensimmäistä minuuttia oli täysin Ilveksen hallintaa. Ilves oli myös tehokas iskien kolme maalia, kolmen minuutin sisään. Maalintekijöinä olivat Teemu Rautiainen, Matias Maccelli ja Teemu Lepaus.

Toisessa erässä Sport aloitti takaa-ajonsa. Koko erän vahvempi ollut Sport onnistui kerran kaventamaan, kun sentteri Aleksi Ainali iski numeroiksi 1-3.

Kolmannessa erässä Ilves pääsi jälleen peliin mukaan. Tuomas Salmelan jäähy ennen erän puoliväliä kuitenkin mahdollisti Sportin 2-3 kavennuksen. Maalintekijänä Eemil Erholtz kauden toisella osumallaan. Ottelun lopussa Sport painosti kovasti hakien tasoitusmaalia. Ilves kuitenkin kesti loppuun asti ja loppulukemat Vaasassa Ilveksen hyväksi 2-3.

Ilveksen seuraava ottelu on perjantaina Tampereella Hakametsässä, kun paikalliskamppailussa on vastakkain Tappara ja Ilves. Ottelu alkaa kello 18.30.
 

11.12.2019 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa