Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

4.1.2020 - 19:51

Ilves voitti neljännen ottelun putkeen – KalPa kaatui numeroin 2-4

Ilves voitti neljännen ottelun putkeen – KalPa kaatui numeroin 2-4

Ilveksen vahva vire jatkui myös Kuopiossa, kun Ilves kaatoi kotijoukkue KalPan numeroin 2-4. Ilves pysyy sarjataulukon neljäntenä tasapisteissä JYP:n kanssa.

Ilves lähti Kuopioon KalPaa vastaan voitto taskussaan, kun eilen illalla kaatui TPS Hakametsässä. Alussa KalPa onnistuikin siirtymään johtoon avauserässä, kun entinen Ilveksen pelaaja Kai Kantola iski jo kauden 16 osumansa. Ilves ei kuitenkaan tästä säikähtänyt vaan Niko Peltola tasoitti ottelun. Avauserässä Ilves sai kiekon maaliin vielä kahdesti, mutta vain Ville Meskasen maali hyväksyttiin. Panu Miehon maali hylättiin korkean mailan vuoksi. Avauserän jälkeen tilanne vierasjoukkue Ilveksen hyväksi 1-2.

Toinen erä alkoi jälleen vahvasti, kun Teemu Rautiainen lisäsi johdon numeroiksi 1-3. KalPa oli kuitenkin toisessa erässä se hallitsevampi osapuoli ja onnistuikin kaventamaan Otto Huttusen toimesta ylivoimalla.

Kolmas erä alkoi numeroista 2-3 Ilveksen hyväksi. Erän puolivälin jälkeen Ilves otti askeleen lähemmäksi neljättä perättäistä voittoa, kun Eetu Päkkilä onnistui lisäämään johtoa.

KalPa haki vielä kavennusosumaa ilman maalivahtia, mutta lisämaaleja ei enää nähty. Lopputulos Kuopiossa Ilveksen hyväksi 2-4.

Ilves voitti neljännen ottelun putkeen ja säilytti paikkansa Liigan sarjataulukossa neljäntenä. Seuraava Ilveksen ottelu on luvassa ensi viikon keskiviikkona, kun Hakametsässä vastaan asettuu HIFK. Ottelu alkaa kello 18.30.
 

4.1.2020 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa