Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

5.2.2020 - 21:24

Ilves voitti Sportin kuudennen kerran tällä kaudella – Eemeli Suomi nousi pistepörssin kärkeen

Ilves voitti Sportin kuudennen kerran tällä kaudella – Eemeli Suomi nousi pistepörssin kärkeen

Ilves oli hallitsevampi osapuoli koko kamppailussa Vaasan Sportia vastaan. Loppunumerot Ilveksen hyväksi olivat 3-1. Alta kuulet Joona Ikosen ja Lassi Thomsonin mietteet pelin jälkeen.

Avauserässä Ilves onnistui luomaan paljon tekopaikkoja, mutta maaleja syntyi vain yksi erän puolivälin tienoilla. Maalintekijänä rannelaukauksella Lassi Thomson kauden seitsemännellä osumalla. Erästä paljon kertoi se, että Lukáš Dostál Ilveksen maalilla torjui vain kerran.

Toisen erän alkupuolella Sport onnistui ylivoimalla tasoittamaan ottelun, kun Santeri Haarala sai kiekon maaliin. Ilves kuitenkin käytti myös oman ylivoimansa tehokkaasti, kun Joona Ikonen onnistui siirtämään Ilveksen jälleen johtoon.

Kolmas erä oli tasaista vääntöä. Sport haki lopussa tasoitusta ilman maalivahtia, kun Ikonen iski illan toisen osumansa ja sinetöin voiton Ilvekselle. Lopputulos 3-1 Ilveksen hyväksi. Ilveksen kapteeni Eemeli Suomi nousi kahdella syöttöpisteellä yksin pistepörssin kärkeen.

Maajoukkuetauolle Ilves pääsee sarjan kolmannelta sijalta. Seuraava Ilveksen ottelu on ensi viikon keskiviikkona, kun vastaan asettuu HIFK Helsingissä.
 

5.2.2020 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa