Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

29.2.2020 - 20:22

Ilves voitti tapahtumarikkaan ottelun KalPaa vastaan puhtaasti 3-0 – Suomi ja Elorinne saivat kolhuja

Ilves voitti tapahtumarikkaan ottelun KalPaa vastaan puhtaasti 3-0 – Suomi ja Elorinne saivat kolhuja

Ilves ja KalPa pelasi tapahtumarikkaan kamppailun, josta ei kovuutta ja tunnetta puuttunut. Lukáš Dostál oli jälleen mies paikallaan ja torjui nollapelin. Lopputulos Hakametsässä 3-0.

Ilveksen ja KalPan välinen ottelu alkoi tasaisena avauserässä. Ilves oli aktiivisempi, mutta tehottomuus joukkuetta vaivasi. Ensimmäinen erä oli maaliton.

Toisessa erässä Ilves pääsi kahdesti yrittämään ylivoimalla, mutta se oli tehotonta. Erän puolivälin jälkeen Ilves onnistui kuitenkin maalinteossa, kun Robert Leino siirsi kiekon viivaan ja Niko Peltolan laukaus yllätti KalPan maalivahdin Eero Kilpeläisen.

Kolmannen erän ensimmäinen reilu kymmenminuuttinen oli tapahtumarikas. Erän alkupuolella nähtiin Ilveksen ylivoimalta onnistuminen, kun Teemu Rautiainen iski uransa sadannen Liigaosumansa.

Jäähyjä ja vääntöjä riitti ja kolmannen erän puhuttavin tapaus nähtiin, kun KalPan Miikka Pitkänen taklasi Eemeli Suomea päähän ja sai 5+20 minuuttisen rangaistuksen. Suomi pystyi jatkamaan ottelun loppuun saakka.

Lopullisen ratkaisun tyhjään maaliin toiseksi viimeisellä minuutilla iski Arttu Ruotsalainen. Lopputulos Hakametsässä Ilveksen hyväksi KalPaa vastaan 3-0. Lukáš Dostálin nollapeliin vaadittiin 25 torjuntaa.

Ilves nousi voitolla sarjataulukossa ohi KooKoon neljännelle sijalle. Ensi viikolla Ilveksellä on edessään kolmen pelin viikko, joista TPS on vastassa ensimmäisenä keskiviikkona 4.3. Ottelu alkaa kello 18.30.
 

29.2.2020 / Valtteri Makkonen

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa