Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

11.10.2017 - 10:48

Kuronen: Työnteon pitää olla tapissa

Kuronen: Työnteon pitää olla tapissa

Liiga jatkuu tänään kolmella ottelulla. Ilves-hyökkääjä Mikael Kuronen korosti aamuhaastattelussa työnteon merkitystä, kun Ilves kohtaa Jukurit.

Keskiviikkona pelataan kolme liigaottelua, joista tamperelaisittain mielenkiintoisin on Hakametsän taistelu Ilveksen ja Jukureiden välillä. Viime viikon täysi kuuden pisteen potti nosti Ilveksen sarjan sijalle 12 ja samalla Jukurit jäi pitämään perää. Eroa joukkueilla on tällä hetkellä neljä pistettä.

Joukkueet ovat ennättäneen kohtaamaan jo kertaalleen, kun kaksi ja puoli viikkoa sitten Jukurit toimi kotijoukkueena. Tuolloin Ilves haki lopulta kaksi pistettä oltuaan parempi voittolaukausten jälkeen maalein 3 - 2.

Ilveksen riveistä puuttuu tänään perjantaina HPK:ta vastaan loukkaantunut maalivahti Antti Lehtonen. Hänet perjantain pelin kolmannessa erässä korvannut Markus Ruusu on kuitenkin tuurannut täydellisesti, sillä hän sulki HPK:n maalihanat kokonaan ja piti seuraavana päivänä nollan myös Vaasassa.

Jukureiden kauden alku oli vaikea, kun mikkeliläiset hävisivät viisi ensimmäistä sarjapeliään. Sen jälkeen voittoja on tipahdellut sieltä täältä, mutta kasassa on vasta kymmenen sarjapistettä. Viime viikolla Jukurit kärsi tappiot kotonaan JYP:lle 0 - 3 ja lauantaina Tappara oli parempi Hakametsässä maalein 2 - 1.

Ottelu Hakametsässä alkaa klo 18.30 ja suora lähetys FUN Tampereen taajuudella jo tuntia aiemmin. Selostajana toimii Mikko Aaltonen, kaukalon laidalta rapotoi Valtteri Kujansuu ja studiosta lähetystä ohjaa Joel Holma.

11.10.2017 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport