Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

25.5.2016 - 18:38

Liiga: Ilvekselle myönnetään lisenssi

Liiga: Ilvekselle myönnetään lisenssi

Tampereen Ilves sekä 14 muuta jääkiekkoseuraa saavat lisenssin ensi kauden Liigaan. Lisenssitoimikunta on hyväksynyt Ilvekseltä pyytämänsä lisäselvitykset.

Jääkiekon SM-liiga Oy:n lisenssitoimikunta on käsitellyt puheenjohtajansa Tommi Virkkusen johdolla kaikkien seurojen liigalisenssihakemukset, ja saanut seuroilta hyväksyttävät vastaukset pyytämiinsä lisäselvityksiin. Hakemusten ja selvitysten arvioinnin jälkeen lisenssitoimikunta on hyväksynyt kaikkien 15 seuran liigalisenssihakemukset.


– Liigaan luotu lisenssijärjestelmä edellyttää osallistuvien seurojen täyttävän erilaiset olosuhteisiin, yleisöpalveluihin ja yhtiön talouteen asetetut kriteerit. Jokainen liigaseura hakee kausittain uutta lisenssiä. Sen jälkeen lisenssitoimikunta tutustuu hakemuksiin ja harkintansa mukaan pyytää seuroilta tarkennuksia, lisenssitoimikunnan puheenjohtaja Tommi Virkkunen kertoo.

Lisenssitoimikunnan päätös oli yksimielinen. Liigakausi 2016–17 pelataan suunnitelman mukaisesti 15 joukkueen sarjana.

– Tulevan kauden Liigaa on jo hyvän aikaa valmisteltu 15 joukkueen sarjana. Olen tyytyväinen, että lisenssitoimikunta sai vaativan prosessin valmiiksi. Eri liigapaikkakunnilla ja myös koko Liigan osalta tulemme näkemään hienoja, uusia teemoja ottelutapahtumissa. Erityisellä mielenkiinnolla odotan joulukuussa Tampereella järjestettävää Ulkojäät 2016 -tapahtumaa, Jääkiekon SM-liiga Oy:n toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kommentoi.
 

25.5.2016 / Valtteri Kujansuu

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa