Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

13.3.2020 - 16:30

Liiga-kausi lopetetaan välittömästi - Suomen mestaruutta ei jaeta

Liiga-kausi lopetetaan välittömästi - Suomen mestaruutta ei jaeta

Liiga on päätetty lopettaa tältä kaudelta välittömästi koronavirusepidemian vuoksi. CHL ja Spengler Cup -paikat jaetaan tämänhetkisten (13.3.) runkosarjasijoitusten mukaan.

Liiga on päätetty lopettaa tältä kaudelta välittömästi koronavirusepidemian vuoksi.

Liigan osakaskokous teki perjantaina 13.3. Liigan hallituksen ehdotuksen pohjalta päätöksen Liiga-kauden päättämisestä välittömästi.

Nopeasti kohonnut koronavirustartunnan riski on johtanut moniin hyvin poikkeuksellisiin toimenpiteisiin, joilla on vaikutuksia jokaisen suomalaisen elämään.

Lauantain runkosarjaottelut jäävät pelaamatta, samoin playoffs- sekä finaalisarjat. Suomen mestaruus jätetään jakamatta. CHL ja Spengler Cup -paikat jaetaan tämänhetkisten (13.3.) runkosarjasijoitusten mukaan. CHL:ään selviää Suomesta ensi kaudeksi neljä parasta joukkuetta. Sekä Ilves (4.) että Tappara (2.) pelaavat ensi kaudella CHL-otteluita.

Päätöksen tekemiseen on osallistunut Liigan tiedotteen mukaan koko Liiga-yhteisö: pelaajat, valmentajat, lääkärit, toimihenkilöt ja yhteistyökumppanit. 

– On myös selvää, että Liiga ja Liiga-seurat tulevat kärsimään mittavista taloudellisista menetyksistä, mutta kuten presidentti Niinistökin eilen totesi, "talous on sittenkin vain taloutta", sanoo Liigan hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen.

13.3.2020 / Valtteri Kujansuu

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa