Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

14.11.2017 - 10:58

Liigajoukkueet tositoimiin maajoukkuetauon jälkeen

Liigajoukkueet tositoimiin maajoukkuetauon jälkeen

Olli Vainio odottaa vahvaa vastustajaa

Reilun viikon mittainen maajoukkuetauko on takana ja Ilves kohtaa tänään Kärpät. Puolustaja Olli Vainio ehti FUN Tampereen haastatteluun ennen pelipäivän aamujäitä.

Ilves saa tänään Hakametsään vieraakseen sarjan kärkijoukkueen, kun vastaan luistelee Oulun Kärpät. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen. Syyskuun lopussa Kärpät otti voiton maalein 4 - 3. Tuolloin ratkaisu syntyi ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

Kärpät johtaa sarjaa viiden pisteen erolla seuraavaan ja etenkin oululaisten ykkösketju on tehnyt kovaa jälkeä. Ruotsista Ouluun palannut Julius Junttila johtaa koko Liigan pistepörssiä tehoilla 5 + 23. Toiselta tilalta löytyy ranskalaishyökkääjä Charles Bertrand, joka on myös alkukauden kovin maalitykki koko sarjasta. Bertrandilla on kasassa 15 osumaa ja 9 syöttöpistettä.

Ilves majailee tällä haavaa taulukossa sijalla 13. Kasassa on 24 pistettä, kun otteluita on takana 22. Uutena miehenä askissa nähdään tänään Mark Flood, joka liittyi joukkueeseen tauon aikana. 33-vuotias kanadalainen puolustaja on pelannut NHL:ssä 39 ottelua. Viime vuodet Flood on pelannut Euroopan kaukaloissa.

Tämän päivän kiekkolähetyksessämme kolmikko Holma - Kujansuu - Aaltonen käsittelee erikoisteemana aloituksia. Kärppien ykkössentteri Mikael Ruohomaa on ollut alkukaudesta koko Liigan paras aloittaja. Ilveksestä parhaiten kiekkoja omalle joukkueelleen paljon aloittaneista on rohmunnut Tapio Laakso. 

Ottelu Hakametsässä alkaa puoli seitsemältä, FUN Tampereen kiekkolähetys jo tuntia aiemmin, puoli kuudelta.

14.11.2017 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa