Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

18.3.2017 - 20:31

llves voitti Porissa – puolivälierissä vastassa Tappara

llves voitti Porissa – puolivälierissä vastassa Tappara

Ilves eteni lauantaina voitollaan Ässistä puolivälieriin. Ottelun ainoan maalin teki jatkoerässä Aleksi Mustonen. Ilveksen maalivahti Antti Lehtonen torjui nollapelissään 36 kertaa.

Ilves ja Ässät mittelivät lauantaina Isomäki Areenassa viimeisestä puolivälieräpaikasta. Ensimmäinen ottelu oli päättynyt keskiviikkona porilaisten voittoon jatkoerässä ja toisessa ottelussa torstaina Ilves riepotteli Ässät nurin Hakametsässä maalein 6 – 1.


Ratkaiseva ottelu oli avauserästä lähtien tasaista ja tunteikasta playoff-kiekkoa, mutta maaleja ei varsinaisella peliajalla tehty. Antti Lehtonen Ilveksen maalilla torjui kahdessa ensimmäisessä erässä yhteensä 22 kertaa ja Andreas Bernard Ässien verkolla oli 40 peliminuutin aikana pysäyttänyt 24 laukausta.

Molemmilla joukkueilla oli tilaisuutensa avata maalitilinsä erikoistilanteista, mutta niissä harvoissa tilanteissa, joissa puolustus petti, onnistuivat puolestaan maalivahdit - toisessa erässä Lehtonen otti todellisen paraatipelastuksen venyttämällä poikittaisliikkeessä mailansa kiekon eteen, kun Ilves-maali ammotti jo puoliksi tyhjillään.

Varsinainen peliaika päättyi lopulta maalittomana, joten ratkaisu haettiin jatkoerästä. Puolivälieräpaikan Ilvekselle laukoi ajassa 64.17 Aleksi Mustonen Michael Keräsen ja Arto Laatikaisen syötöistä.

Antti Lehtonen torjui nollapelissään 36 kertaa.

Ilves kohtaa neljännesfinaaleissa Tapparan. Ensimmäinen ottelu pelataan tiistaina kello 18.30 alkaen Hakametsässä. Välieriin etenee neljällä voitolla.
 

18.3.2017 / Valtteri Kujansuu

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport