Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

7.5.2018 - 14:32

Mäntylä palaa Tapparaan - Mikko Lehtosen veli kirvesrintoihin tryoutille

Mäntylä palaa Tapparaan - Mikko Lehtosen veli kirvesrintoihin tryoutille

Mäntylä on pelannut Tapparassa pudotuspelit mukaan lukien yli 600 ottelua. (Kuva: Tappara.fi)

Päättyneellä liigakaudella hopeaa saavuttanut Tappara on tehnyt sopimukset Tuukka Mäntylän, Juho Rautasen ja Matias Lehtosen kanssa.

Tappara on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta.

Viime kaudella Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla Malmö Redhawksissa pelannut puolustaja Tuukka Mäntylä palaa kasvattajaseuraansa kaksivuotisella sopimuksella. 36-vuotias Mäntylä pelasi Tapparassa edellisen kerran keväällä 2016, kun Tappara voitti ensimmäisen Suomen mestaruutensa 13 vuoteen.

Mäntylän lisäksi Tappara on tehnyt kolmivuotisen sopimuksen puolustaja Juho Rautasen kanssa sekä tryout-sopimuksen hyökkääjä Matias Lehtosen kanssa.

20-vuotias Rautanen siirtyy Tampereelle Jokereista. Lehtonen, 22, saapuu Tampereelle puolestaan Mestis-joukkue TUTO Hockeysta. 

Rautanen on pelannut kahden viime kauden aikana 47 KHL-ottelua sekä Kiekko-Vantaassa Mestistä 31 ottelun verran. Lehtonen oli kaudella 2017-18 Mestiksen pistepörssissä sijalla 11 tehopistein 19+26.

Matias Lehtonen on Tapparassa pelaavan puolustaja Mikko Lehtosen pikkuveli. 

Uusi mies joukkueessa on myös huoltoryhmään liittyvä Jukka Järvinen, joka on työskennellyt aiemmin Espoon Bluesissa ja Espoo Unitedissa.

7.5.2018 / Valtteri Kujansuu

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa