Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

4.12.2019 - 09:52

Mäntylän ja Puistolan loukkaantumisiin johtaneet taklaukset kurinpitodelegaation käsittelyyn

Mäntylän ja Puistolan loukkaantumisiin johtaneet taklaukset kurinpitodelegaation käsittelyyn

Panu Miehon taklaus Patrik Puistolaan tuonee pelikieltoa

Tiistain liigakierroksella nähtiin kaksi ikävää loukkaantumista. Sekä Taavi Vartiaisen että Panu Miehon taklaukset ovat johtamassa sanktioihin, sillä Liigan päävideotuomari asetti molemmat tilanteet kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Tiistain liigaotteluissa nähtiin sitä ikävämpää dramatiikkaa, kun kaukaloissa sattui vakavan näköisiä loukkaantumisia.

Hakametsässä ottelu Tapparan ja Pelicansin välillä ehti vanheta vajaat pari minuuttia, kun Pelicansin Taavi Vartiainen taklasi Tuukka Mäntylää, joka menetti tilanteessa tajuntansa. Hoitotoimenpiteet jäällä kestivät useita minuutteja, minkä jälkeen Tappara-puolustaja vietiin paareilla pukusuojaan. Mäntylä palasi tajuihinsa, mutta hänet lähetettiin vielä sairaalaan kuvauksiin. Kaikki raajat kuitenkin liikkuivat, joten kaikkein kohtalokkaimmilta vammoilta tilanteessa lopulta vältyttiin.

Taavi Vartiaiselle tuomittiin tilanteesta ulosajo ja lisäksi Liigan kurinpitodelegaatio käsittelee tapauksen.

Mikkelissä Jukurien ja Ilveksen välinen kamppailu vanheni reilut 11 minuuttia, kun oman maalin takaa peliä nostamaan lähtenyt Patrik Puistola jäi Ilveksen Panu Miehon taklauksen alle. Mieho tuomittiin tilanteesta suihkuun ja myös tässä tapauksessa Liigan päävideotuomari lähetti taklauksen kurinpitodelegaation päätettäväksi.

Tiedot ottelun jälkeen kertoivat myös Puistolan päässeen kotiin, joten myös tästä hurjalta näyttäneestä loukkaantumisesta selvittiin pelättyä lievemmillä seurauksilla.
 

4.12.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa