Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

7.8.2019 - 08:09

Mikko Aaltonen palaa keltavihreäksi ääneksi

Mikko Aaltonen palaa keltavihreäksi ääneksi

Mikko Aaltonen palaa FUN Tampereen Ilves-ääneksi alkavalle SM-liigakaudelle. Palkitun kiekkotuotannon pääselostajana nyt aloittava Aaltonen selosti aiemmin kanavan kiekkolähetyksiä vuosina 2015 - 18.

Mikko Aaltonen palaa Radio FUN Tampereen Ilves-ääneksi alkavalle SM-liigakaudelle 2019-20. Palkitun kiekkotuotannon pääselostajana aloittava Aaltonen toimi aiemmin kaikki Ilveksen Liiga-ottelut välittävän FUN Tampereen selostajana syksystä 2015 lähtien.

”Kun keväällä 2018 lähdin kiekkotiimistä, totesin, että toivon palaavani vielä joskus Ilves-selostajaksi radioon. En uskonut, että se tapahtuu näin pian, mutta olen todella iloinen, että viimeisen vuoden aikana kaikki palaset töiden osalta loksahti kohdalleen niin, että olen taas FUN Tampereen keltavihreä ääni. Olen erittäin innoissani ja odotan alkavaa kautta suurella mielenkiinnolla”, sanoo Aaltonen.

36-vuotias tamperelainen on tällä välin noussut myös maamme arvostettujen jalkapalloselostajien joukkoon hänen selostettuaan kansainvälisiä huippuotteluita.

”Viimeisen vuoden aikana minusta on tullut ammattiselostaja sanan kaikissa merkityksissä. Olen saanut monipuolista kokemusta niin offtube-lähetyksistä kuin myös suorana paikan päältä tehdyistä lähetyksistä. Olen kehittynyt selostajana ja löytänyt edelleen kehitettävää selostamisessani”, toteaa Aaltonen.

Monipuolisen urheiluselostajan faneille onkin varmasti mieluinen uutinen, että Aaltonen jatkaa FUN Tampereen pestinsä ohella työtään myös NENT Groupin Viaplaylla ja Viasatilla. Lisäksi Aaltonen selostaa Veikkausliigaa Sanoman Ruutu-palveluun.

”Viimeisen vuoden aikana jäin myös ilman vuoden paikallisradio-ohjelmapalkintoa, joten yhden tavoitteenkin uskallan asettaa. FUN Tampereen kiekko uusii mestaruutensa Radiogaalassa keväällä 2020”, täräyttää valtaosan alkavan kauden Ilves-otteluista selostava Aaltonen.

FUN Tampereen Kiekko jatkaa 13.9. alkavalla kaudella kunnianhimoisella linjallaan. Tuntia ennen peliä käynnistyvät ja pitkään sen päättymisen jälkeen jatkuvat lähetykset sisältävät myös jatkossa puhtaasti ajankohtaista, vaihtelevaa ja ainutkertaista puhesisältöä. FUN Tampereen Kiekon kauden 2019-20 muut selostajat ja toimittajat julkistetaan keskiviikkona 21.8. Särkänniemessä järjestettävän Ilves-päivän yhteydessä.

FUN Tampereen Kiekko valittiin vuoden 2019 RadioGaalassa vuoden parhaaksi ohjelmaksi paikallisten radio-ohjelmien kategoriassa.

7.8.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa