Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

3.12.2019 - 13:29

Roby Järventie debytoi Liigassa

Roby Järventie debytoi Liigassa

Roby Järventie pelaa tänään ensimmäisen liigapelinsä

17-vuotias hyökkääjä Roby Järventie pelaa tänään uransa ensimmäisen liigaottelun. Ex-Ilves Martti Järventien poika on pelannut alkukaudesta nuorten liigaa ja Mestistä.

Ilves joutuu tekemään muutoksia kokoonpanoonsa, kun Arttu Ruotsalainen loukkaantui perjantaina KooKoota vastaan.  Teemu Lepaus nousee joukkueen ykkösketjun vasempaan laitaan, mistä keskelle siirtyy Eemeli Suomi.

Uutena pelaajana kokoonpanoon nousee 17-vuotias toisen polven Ilves-peluri, kun Roby Järventie nähdään ensimmäistä kertaa Liigassa. Yhden NHL-ottelunkin urallaan pelanneen Martti Järventien poika hyökkää tänään Ilveksen kolmosketjussa Antti Saarelan ja Joose Antosen kanssa.

Järventie on pelannut alkukaudesta Ilveksen riveissä Nuorten Liigaa ja KOOVEE:n paidassa Mestistä. 13 pelattua Mestis-ottelua ovat tuoneet nuorelle hyökkääjälle hienot tehot 7 + 4 = 11.

Ilveksen maalilla torjuu Lukas Dostal.

Ilves ja Jukurit ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen. Lokakuussa Hakametsässä pelatussa ottelussa Ilves oli parempi maalein 5 - 1. Tämän illan otteluun Mikkelissä lähdetään sarjataulukon sijoilta viisi (Ilves) ja yksitoista (Jukurit).

Illan liigakierroksella pelataan kaikkiaan kuusi ottelua. Ottelut alkavat tavalliseen tapaan klo 18.30. 

3.12.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa