Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

15.1.2020 - 17:50

Ottelutapahtuman esimies Ilkka Nurmi ei lähtisi kaikkea tarkastamaan videolta: "Jääkiekossa pitäisi säilyttää inhimmilisyys"


Jukureiden ja Ilveksen välisen ottelutapahtuman esimies Ilkka Nurmi kertoi omasta työnkuvastaan. Nurmi kommentoi myös asoita, joita ei kannata alkaa katsomaan videolta. Kuuntele haastattelu alta.


15.1.2020 - 17:47

Jukureiden puolustaja Axel Rindell: "Viiden minuutin jäähyt voisi tarkistaa videolta"


Jukureiden puolustaja Axel Rindell vieraili FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä kertomassa, kuinka valmentajan vaihdos on vaikuttanut joukkueeseen. Rindell kommentoi myös pitäisikö rangaistuksia käydä katsomassa videolta.


15.1.2020 - 11:00

Ilves Mikkeliin metsästämään sarjataulukon kakkostilaa


Liigataulukossa jo pisteen päähän Tapparasta noussut Ilves kohtaa tänään Jukurit Mikkelissä. Ilves-hyökkääjä Teemu Rautiainen kertoi joukkueen valmistautumisesta joukkueensa aamujäillä.


11.1.2020 - 21:34

Arttu Ruotsalainen jälleen Ilveksen sankarina viimeisen sekunnin maalilla: "Ei ollut mitään käryä, että noin vähän oli aikaa jäljellä"


Ilveksen ykkösketjun sentteri Arttu Ruotsalainen oli toisena iltana putkeen joukkueen suuri sankari. Eilen hattutempun viimeistellyt pelaaja iski tänään ratkaisuosuman vain sekunti ennen jatkoajan päätöstä. Kuuntele Ruotsalaisen mietteet maalista ja koko ottelusta.


11.1.2020 - 21:32

Ilves voitti Kärpät ensimmäistä kertaa vuoden 2016 joulukuun jälkeen - Ruotsalaisen voittomaali tuli jatkoajan viimeisellä sekunnilla


Ilves ja Kärpät tarjosivat jännittävän kärkikamppailun lauantai-illassa. Ilves lopulta pystyi kääntämään ottelun voitoksi jatkoajan viimeisellä sekunnilla, kun Arttu Ruotsalainen iski läpiajosta numeroiksi 1-2.


11.1.2020 - 18:51

Ilveksen joukkueenjohtaja ja maalivahtivalmentaja Markus Korhonen korostaa maalivahtien äänenkäytön tärkeyttä pelin tiimellyksessä


Ilveksen joukkueenjohtaja ja mv-valmentaja Markus Korhonen kertoi, miten maalivahdit voivat osallistua joukkueen viisikkopuolustamiseen. Korhonen kertoi myös, kuinka U20-kisat menivät maalivahtivalmentajan silmin.


11.1.2020 - 18:44

Liigatuomari Kristian Vikman pitää tuomarivaihtoja eri maiden välillä hyvänä projektina


Liigatuomari Kristian Vikman pitää hyvänä tuomarivaihdoksia eri maiden välillä. Ulkomailta on mahdollisuus saada hyvää oppia. Itävaltalainen päätuomari Kristjan Nikolic tuomitsi Liigassa viikonloppuna kahdessa ottelussa. Kuuntele Vikmanin ajatukset alta.


11.1.2020 - 18:39

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho pitää Kärppiä ja Ilvestä samantyylisinä joukkueina - povasi Ilvestä kärkeen jo ennen kautta


Oulun Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho vertaili Ilveksen ja Kärppien voimasuhteita. Aho kommentoi myös mm. Suomen ja Pohjois-Amerikan eroja viisikkopuolustamisessa. Kuuntele haastattelu alta.


10.1.2020 - 21:52

Jouko Myrrä avasi miksi Ilves voittaa otteluita välillä hieman heikommallakin esityksellä


Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä on saanut Ilveksen kovaan iskuun. Edelliseen kuuteen otteluun Ilveksellä on ainoastaan yksi jatkoaikatappio ja muut ovat voittoja. Myrrä kommentoi myös lopuksi, millä kokoonpanolla joukkue lähtee huomiseen Kärpät otteluun.


10.1.2020 - 21:45

Teemu Rautiainen käänsi katseet jo huomiseen Kärpät-otteluun: "Ei me lähetä turhaan Ouluun asti häviämään"


Ilveksen hyökkääjä Teemu Rautiainen oli jälleen hyvässä vireessä Vaasan Sportia vastaan. Tehot 1+1 iskenyt hyökkääjä oli monipuolisesti vahva pelaten myös hyvin alivoimaa. Kuuntele Rautiaisen mietteet alta.


10.1.2020 - 21:38

Arttu Ruotsalaiselle kolme maalia, joista yksi oli kauden hienoimpia osumia: "Onhan tota tullut reeneissä pari kertaa kokeiltua"


Ilveksen hyökkääjä Arttu Ruotsalainen oli kovassa vireessä Vaasan Sportia vastaan iskien hattutempun. Illan toinen osuma oli erityisen upea. Kuuntele alta Arttu Ruotsalaisen mietteet ottelun jälkeen.


10.1.2020 - 21:35

Ilves voitti Vaasan Sportin selkein luvuin ja vankisti paikkaansa sarjataulukon kolmantena – Ruotsalaiselle kypärätemppu


Ilves voitti vahvan toisen ja kolmannen erän otteilla Vaasan Sportin numeroin 5-2. Ottelun suuri sankari oli kolme maalia iskenyt Arttu Ruotsalainen.


10.1.2020 - 20:31

Erotuomari ja erotuomariasettelija Marko Järvelin: "Paras tuomari on se jota ei pelin jälkeen muisteta"


Erotuomari ja erotuomariasettelija Marko Järvelin kävi kertomassa FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä omasta työnkuvastaan. Järvelin kertoi myös tulevana sunnuntaina alkavasta tuomarikoulutuksesta. Kuuntele lisätietoja alta.


10.1.2020 - 19:22

Lassi Thomson katkoi siivet siirtohuhuista Ottawa Senatorsin paitaan siirtymisestä kesken kauden


Ilveksen puolustaja Lassi Thomson kertoi kokemuksistaan kapteenina nuorten MM-kisoissa. Thomson kommentoi myös huhuja siirrosta Ottawa Senatorsiin kesken kauden. Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan alta.


10.1.2020 - 18:58

Liigan erotuomarijohtaja Jyri Rönn kommentoi Rauli Uraman ehdotusta tuomarien osallistumisesta varoittajina pelin tiimellyksessä: "Monissa pelitilanteissa mahdotonta"


Liigan erotuomarijohtaja Jyri Rönn oli hyvin tyytyväinen Lassi Heikkisen ja Kristian Vikmanin otteisiin viime viikonloppuna nuorten MM-finaalissa. Rönn kommentoi myös, miten liigatuomarit ovat selviytyneet kauden ensimmäisestä puolikkaasta Liigassa. Kuuntele haastattelu alta.


10.1.2020 - 18:43

Tuomarivalmentaja Jani Vakkari: "Tuomarit tekee tätä työtä rakkaudesta lajiin"


Tuomarivalmentaja Jani Vakkari kertoi FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä, miltä se tuntuu, kun tuomarit ovat yleisesti toisella puolella hallia kuin pelaajat. Vakkari kertoi myös taustaa omasta työnkuvastaan. Kuuntele haastattelu alta.


10.1.2020 - 18:33

Nuorten MM-finaalissa viheltänyt Kristian Vikman: "Jos viheltäisi täydellisen pelin niin uran voisi lopettaa siihen paikkaan"


Tamperelainen Liiga-tuomari Kristian Vikman oli viime viikonloppuna kovassa paikassa, kun hän tuomitsi Venäjän ja Kanadan välisen nuorten MM-kisojen finaaliottelun. Vikman kertoi omasta taustastaan ja tuomarityöskentelystä eri turnauksissa ja sarjoissa. Kuuntele tuomarin haastattelu alta.


10.1.2020 - 18:29

Jouko Myrrä: "Kaikki erät pitää pystyä pelaamaan Ilves-kiekkoa"


Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä vieraili FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä kertomassa lähtökohdista Ilves-Sport -otteluun. Myrrä kertoi myös istuneensa alas Ville Meskasen kanssa painottaen kärsivällisyyttä peliin. Kuuntele Myrrän mietteet kokonaisuudessaan alta.


10.1.2020 - 15:57

Tällä kaudella Ilveksessä, Tapparassa ja Kooveessa pelannut Mikko Pukka siirtyy Slovakian pääsarjaan


Kooveen kapteenina toiminut puolustaja Mikko Pukka käyttää sopimuksessaan olevan option ulkomaille siirtymisestä kesken kauden ja siirtyy loppukaudeksi Slovakian pääsarjaan pelaamaan.


10.1.2020 - 10:52

Jasse Ikonen tyytyväinen Liigan tuomareihin


Ilves saa Hakametsän perjantai-iltaan vieraita Vaasasta, kun Risto Dufvan johtama Sport haastaa sarjakolmosen. Ilves-hyökkääjä Jasse Ikonen ennätti aamujäiltä FUN Tampereen haastatteluun.


8.1.2020 - 21:37

Jouko Myrrä kommentoi Eetu Mäkiniemen vaihtoon tuloa: "suoraan sanottuna maalivahti halus vaihtoon"


Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä oli kaksijakoisissa tunnelmissa ottelun jälkeen. Myrrän mielestä joukkue olisi voinut ratkaista ottelun toisen erän paikoista. Pelissä hän näki paljon hyvää, mutta parannettavaakin jäi. Myrrä kommentoi myös Eetu Mäkiniemen vaihtoon tuloa kolmannessa erässä.


8.1.2020 - 21:31

Ville Meskanen onnistui neljännen kerran maalinteossa tällä kaudella, mutta yksi piste HIFK-ottelusta ei lämmitä


Ilveksen hyökkääjä Ville Meskanen on ollut hyvässä vireessä palattuaan Ilvekseen. Seitsemään otteluun hyökkääjä on viimeistellyt neljä maalia ja antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Ottelussa HIFK:ä vastaan Meskanen osui kertaalleen, mutta yksi piste joukkueelle ei lämmittänyt pelaajaa.


8.1.2020 - 21:28

Ilves nousi sarjataulukossa kolmanneksi jatkoajalla tulleesta tappiosta huolimatta


Ilves taipui HIFK:n käsittelyssä lopulta jatkoajalla numeroin 2-3. Ilves kuitenkin nousi sarjataulukossa yhden pykälän verran kolmanneksi ohi JYP:n. Ilveksen maaleista tänään vastasi Matias Maccelli ja Ville Meskanen.


8.1.2020 - 19:32

Antti Saarela ei usko pelkästään lihasten voimaan kamppailutilanteissa: "mentaalinen puoli vielä tärkeämpää"


Ilveksen hyökkääjä Antti Saarela perkasi oman esityksensä nuorten MM-kisoissa. Saarela kertoi myös omista rutiineista harjoituksissa ja puhuukin myös mentaalisen valmennuksen tärkeydestä. Kuuntele Saarelan haastattelu alta.


8.1.2020 - 18:59

Joona Ikonen 2-4 viikkoa peleistä sivussa loukkaantumisen vuoksi - puhuu kuitenkin kovan pelin ja taklausten puolesta


Ilveksen hyökkääjä Joona Ikonen on ollut kovassa vireessa vuoden vaihteessa Liigajäillä. Ikonen loukkaantui viime lauantain KalPa -ottelussa ja on sivussa arviolta 2-4 viikkoa. Ikosen kuulumiset kuulet alta.


8.1.2020 - 18:55

Lukáš Dostál oli nuorten MM-kisoissa sivussa rajun vatsataudin vuoksi


Ilveksen maalivahti Lukáš Dostál edusti kotimaataan Tšekin U20-vuotiaiden MM-kisoissa. Dostál kertoi, miksi ei pystynyt kaikissa peleissä pelaamaan. Dostál oli myös vaikuttunut fanien kannustuksesta ja tuesta. Kuuntele Tampereelle palanneen maalivahdin mietteet kokonaisuudessaan alta.


8.1.2020 - 18:23

Ilveksen fysiikkavalmentaja Juha Koskela avaa, mistä laadukas arki koostuu


Ilveksen fysiikkavalmentaja Juha Koskela avasi FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä, mistä koostuu Ilves-pelaajien harjoittamiset paremmiksi. Koskela on huomannut kehitystä pelaajissa viime vuoteen verrattuna. Kuuntele haastattelu alta.


8.1.2020 - 18:19

Suomen U20-joukkueesta ainoastaan Maccelli on Ilveksen kokoonpanossa - Myrrä: "Maccelli sanoi, että haluaa pelata"


Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä kommentoi Ilveksen kokoonpanoa ja sen muutoksia, kun nuoret pelaajat palaavat U20-kisoista. Myrrä kommentoi myös päätöstä, miksi Matias Maccelli on ainoa pelaaja kokoonpanossa U20-joukkueesta. Kuuntele haastattelu alta.


8.1.2020 - 10:52

Ilves kohtaa HIFK:n, Teemu Rautiainen aamujäähaastattelussa


Liigassa pelataan tänään viiden ottelun kierros. Ilveksen Teemu Rautiainen kertoi tunnelmia joukkueensa aamujäiltä ennen HIFK:n kohtaamista.


7.1.2020 - 16:16

Tapparalle AHL- ja KHL-kokemusta omaava raamikas tšekkipuolustaja


190-senttinen ja 90-kiloinen Adam Polášek siirtyy Tampereelle kotimaansa liigan HC Sparta Prahasta, jossa on alkukauden 34 ottelussa tehnyt tehopisteet 3+12.


« 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa