Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

10.1.2020 - 19:22

Lassi Thomson katkoi siivet siirtohuhuista Ottawa Senatorsin paitaan siirtymisestä kesken kauden


Ilveksen puolustaja Lassi Thomson kertoi kokemuksistaan kapteenina nuorten MM-kisoissa. Thomson kommentoi myös huhuja siirrosta Ottawa Senatorsiin kesken kauden. Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan alta.


10.1.2020 - 18:58

Liigan erotuomarijohtaja Jyri Rönn kommentoi Rauli Uraman ehdotusta tuomarien osallistumisesta varoittajina pelin tiimellyksessä: "Monissa pelitilanteissa mahdotonta"


Liigan erotuomarijohtaja Jyri Rönn oli hyvin tyytyväinen Lassi Heikkisen ja Kristian Vikmanin otteisiin viime viikonloppuna nuorten MM-finaalissa. Rönn kommentoi myös, miten liigatuomarit ovat selviytyneet kauden ensimmäisestä puolikkaasta Liigassa. Kuuntele haastattelu alta.


10.1.2020 - 18:43

Tuomarivalmentaja Jani Vakkari: "Tuomarit tekee tätä työtä rakkaudesta lajiin"


Tuomarivalmentaja Jani Vakkari kertoi FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä, miltä se tuntuu, kun tuomarit ovat yleisesti toisella puolella hallia kuin pelaajat. Vakkari kertoi myös taustaa omasta työnkuvastaan. Kuuntele haastattelu alta.


10.1.2020 - 18:33

Nuorten MM-finaalissa viheltänyt Kristian Vikman: "Jos viheltäisi täydellisen pelin niin uran voisi lopettaa siihen paikkaan"


Tamperelainen Liiga-tuomari Kristian Vikman oli viime viikonloppuna kovassa paikassa, kun hän tuomitsi Venäjän ja Kanadan välisen nuorten MM-kisojen finaaliottelun. Vikman kertoi omasta taustastaan ja tuomarityöskentelystä eri turnauksissa ja sarjoissa. Kuuntele tuomarin haastattelu alta.


10.1.2020 - 18:29

Jouko Myrrä: "Kaikki erät pitää pystyä pelaamaan Ilves-kiekkoa"


Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä vieraili FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä kertomassa lähtökohdista Ilves-Sport -otteluun. Myrrä kertoi myös istuneensa alas Ville Meskasen kanssa painottaen kärsivällisyyttä peliin. Kuuntele Myrrän mietteet kokonaisuudessaan alta.


10.1.2020 - 15:57

Tällä kaudella Ilveksessä, Tapparassa ja Kooveessa pelannut Mikko Pukka siirtyy Slovakian pääsarjaan


Kooveen kapteenina toiminut puolustaja Mikko Pukka käyttää sopimuksessaan olevan option ulkomaille siirtymisestä kesken kauden ja siirtyy loppukaudeksi Slovakian pääsarjaan pelaamaan.


10.1.2020 - 10:52

Jasse Ikonen tyytyväinen Liigan tuomareihin


Ilves saa Hakametsän perjantai-iltaan vieraita Vaasasta, kun Risto Dufvan johtama Sport haastaa sarjakolmosen. Ilves-hyökkääjä Jasse Ikonen ennätti aamujäiltä FUN Tampereen haastatteluun.


8.1.2020 - 21:37

Jouko Myrrä kommentoi Eetu Mäkiniemen vaihtoon tuloa: "suoraan sanottuna maalivahti halus vaihtoon"


Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä oli kaksijakoisissa tunnelmissa ottelun jälkeen. Myrrän mielestä joukkue olisi voinut ratkaista ottelun toisen erän paikoista. Pelissä hän näki paljon hyvää, mutta parannettavaakin jäi. Myrrä kommentoi myös Eetu Mäkiniemen vaihtoon tuloa kolmannessa erässä.


8.1.2020 - 21:31

Ville Meskanen onnistui neljännen kerran maalinteossa tällä kaudella, mutta yksi piste HIFK-ottelusta ei lämmitä


Ilveksen hyökkääjä Ville Meskanen on ollut hyvässä vireessä palattuaan Ilvekseen. Seitsemään otteluun hyökkääjä on viimeistellyt neljä maalia ja antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Ottelussa HIFK:ä vastaan Meskanen osui kertaalleen, mutta yksi piste joukkueelle ei lämmittänyt pelaajaa.


8.1.2020 - 21:28

Ilves nousi sarjataulukossa kolmanneksi jatkoajalla tulleesta tappiosta huolimatta


Ilves taipui HIFK:n käsittelyssä lopulta jatkoajalla numeroin 2-3. Ilves kuitenkin nousi sarjataulukossa yhden pykälän verran kolmanneksi ohi JYP:n. Ilveksen maaleista tänään vastasi Matias Maccelli ja Ville Meskanen.


8.1.2020 - 19:32

Antti Saarela ei usko pelkästään lihasten voimaan kamppailutilanteissa: "mentaalinen puoli vielä tärkeämpää"


Ilveksen hyökkääjä Antti Saarela perkasi oman esityksensä nuorten MM-kisoissa. Saarela kertoi myös omista rutiineista harjoituksissa ja puhuukin myös mentaalisen valmennuksen tärkeydestä. Kuuntele Saarelan haastattelu alta.


8.1.2020 - 18:59

Joona Ikonen 2-4 viikkoa peleistä sivussa loukkaantumisen vuoksi - puhuu kuitenkin kovan pelin ja taklausten puolesta


Ilveksen hyökkääjä Joona Ikonen on ollut kovassa vireessa vuoden vaihteessa Liigajäillä. Ikonen loukkaantui viime lauantain KalPa -ottelussa ja on sivussa arviolta 2-4 viikkoa. Ikosen kuulumiset kuulet alta.


8.1.2020 - 18:55

Lukáš Dostál oli nuorten MM-kisoissa sivussa rajun vatsataudin vuoksi


Ilveksen maalivahti Lukáš Dostál edusti kotimaataan Tšekin U20-vuotiaiden MM-kisoissa. Dostál kertoi, miksi ei pystynyt kaikissa peleissä pelaamaan. Dostál oli myös vaikuttunut fanien kannustuksesta ja tuesta. Kuuntele Tampereelle palanneen maalivahdin mietteet kokonaisuudessaan alta.


8.1.2020 - 18:23

Ilveksen fysiikkavalmentaja Juha Koskela avaa, mistä laadukas arki koostuu


Ilveksen fysiikkavalmentaja Juha Koskela avasi FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä, mistä koostuu Ilves-pelaajien harjoittamiset paremmiksi. Koskela on huomannut kehitystä pelaajissa viime vuoteen verrattuna. Kuuntele haastattelu alta.


8.1.2020 - 18:19

Suomen U20-joukkueesta ainoastaan Maccelli on Ilveksen kokoonpanossa - Myrrä: "Maccelli sanoi, että haluaa pelata"


Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä kommentoi Ilveksen kokoonpanoa ja sen muutoksia, kun nuoret pelaajat palaavat U20-kisoista. Myrrä kommentoi myös päätöstä, miksi Matias Maccelli on ainoa pelaaja kokoonpanossa U20-joukkueesta. Kuuntele haastattelu alta.


8.1.2020 - 10:52

Ilves kohtaa HIFK:n, Teemu Rautiainen aamujäähaastattelussa


Liigassa pelataan tänään viiden ottelun kierros. Ilveksen Teemu Rautiainen kertoi tunnelmia joukkueensa aamujäiltä ennen HIFK:n kohtaamista.


7.1.2020 - 16:16

Tapparalle AHL- ja KHL-kokemusta omaava raamikas tšekkipuolustaja


190-senttinen ja 90-kiloinen Adam Polášek siirtyy Tampereelle kotimaansa liigan HC Sparta Prahasta, jossa on alkukauden 34 ottelussa tehnyt tehopisteet 3+12.


4.1.2020 - 19:54

Ilveksen valmentaja Olli Salo kehui Ilveksen tehokkuutta KalPaa vastaan


Ilveksen valmentaja Olli Salo oli tyytyväinen Ilveksen tehokkuuteen. Paljon Salo löysi myös parannuskohteita. Täyteen 60 minuuttiseen suoritukseen on vielä matkaa. Kuuntele valmentajan mietteet alta.


4.1.2020 - 19:51

Ilves voitti neljännen ottelun putkeen – KalPa kaatui numeroin 2-4


Ilveksen vahva vire jatkui myös Kuopiossa, kun Ilves kaatoi kotijoukkue KalPan numeroin 2-4. Ilves pysyy sarjataulukon neljäntenä tasapisteissä JYP:n kanssa.


4.1.2020 - 18:00

KalPan puolustaja Lasse Lappalainen avaa seitsemänsien puolustajien roolia


FUN Tampereen -kiekkolähetyksen teeman mukaisesti Lasse Lappalainen avasi seitsemänsien puolustajien roolia ja taistelutahtoa. Tärkeä osa joukkuetta, mutta pelaajalle itselleen aina haastava paikka. Kuuntele KalPa -puolustajan mietteet alta.


4.1.2020 - 17:07

Tuomas Tuokkola ennakoi Suomen nuorten välierää Kanadaa vastaan


Ilveksen entinen päävalmentaja Tuomas Tuokkola vieraili FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä alle 20-vuotiaiden MM-kisojen välieräottelun alla. Tuokkola myös analysoi Ilveksen pelaajia, jotka ovat mukana Leijonissa. Kuuntele haastattelu alta.


3.1.2020 - 21:37

Jouko Myrrä: "Oltiin isossa kuvassa kuskin paikalla - valmennus silti toivoo, että joukkue puolustais paremmin"


Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä on tyytyväinen tulokseen TPS-ottelussa. Numeroihin 5-3 päättynyt ottelu sisälsi paljon hyviä elementtejä, mutta paikoittain puolustuspeli ei miellyttänyt päävalmentajaa. Myrrän haastattelun kuulet kokonaisuudessaan alta.


3.1.2020 - 21:29

Ilvekselle kolme voittoa putkeen torjunut Eetu Mäkiniemi on kentällä varma, mutta myöntää jännittäneensä otteluita: "unet jäänyt vähän vähemmälle"


Ilveksen maalivahti Eetu Mäkiniemi on ottanut kolme voittoa putkeen. Varmoja otteita esittänyt maalivahti luo valmennukselle positiivisen ongelman, kun on kolme maalivahtia, jotka voi laittaa maalinsuulle. Kuuntele Mäkiniemen mietteet voittoisan TPS-ottelun jälkeen.


3.1.2020 - 21:20

Ilves voittaa kolmannen ottelun putkeen – Joona Ikoselle kypärätemppu


Ilves oli vahva ottelun kahdessa avauserässä ja voitti TPS:n lopulta numeroin 5-3. Ottelun suuri sankari oli Joona Ikonen, joka iski uran ensimmäisen hattutempun. Ilves nousi sarjataulukossa tasapisteisiin kolmantena olevan JYP:n kanssa.


3.1.2020 - 19:32

Raimo Helminen kommentoi Matias Maccellin peliaikaa: "Jos joku sen kestää niin se on hän - pitää varmaan yrittää saada pienemmäksi, että on energiaa oikeisiin hetkiin"


Suomen nuorten maajoukkueen päävalmentaja Raimo Helminen kertoi FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä mietteitä turnauksen etenemisestä. Helminen kommentoi myös Ilveksen hyökkääjän Matias Maccellin peliaikaa, joka pelasi USA:ta vastaan kahdessa ketjussa. Kuuntele Raipen mietteet alta.


3.1.2020 - 19:28

Raimo Helmisen entinen pelikaveri Juha Alén: "Raipen kohdalla teot puhuu"


Entinen Ilveksen puolustaja Juha Alén kommentoi Raimo Helmiseen kohdistunutta kritiikkiä. Alén kertoo, että Raipe oli jo pelivuosinaan mies, joka antoi tekojen puhua puolestaan. Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan alta.


3.1.2020 - 18:40

Ilveksessä Liiga-debyytin tehneen Janne Seppäsen tavoitteet on päästä vakiinnuttamaan paikka Liigassa


Ilveksen ykkösketjussa kahdessa ottelussa pelaamaan päässyt Janne Seppänen on tehnyt koko kauden kovaa jälkea Mestiksessä Kooveen paidassa. Liiga-debyytin jälkeen Seppänen laittaa katseen Mestikseen, mutta tavoitteet on kuitenkin päästä vakiinnuttamaan paikka Liigassa.


3.1.2020 - 18:18

Sami Salo uskoo nuorten Leijonien mahdollisuuksiin MM-kisoissa


Entinen huippupuolustaja Sami Salo uskoo, että Suomi voi mennä päätyyn asti nuorten MM-kisoissa. Nykyisin TPS:n valmennustiimiin kuuluva Salo kommentoi myös ennen uuttavuotta päättynyttä Spengler Cupia. Kuuntele haastattelu alta.


3.1.2020 - 18:16

Myrrä: "Sormet syyhyten odotan ykkösketjun peliä"


Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä kommentoi ennen TPS ottelua ykkösketjua, joka on tänään muodossa Eemeli Suomi, Arttu Ruotsalainen ja Ville Meskanen. Myrrän odotukset ketjua kohtaan ovat isot, vaikka malttiakin löytyy Ruotsalaisen kuukauden mittaisen huilin vuoksi.


3.1.2020 - 13:42

Juha Juujärvi: Kanada suosikkina välierään, Suomellakin mahdollisuutensa


Tshekissä pelattavat nuorten MM-kisat saavat loppuhuipennuksensa viikonlopun mitalipeleissä. Kiekkoasiantuntija Juha Juujärvi summasi tähän asti nähtyä ja ennakoi tulevaa FUN Tampereen haastattelussa.


« 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa