Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

4.1.2020 - 19:54

Ilveksen valmentaja Olli Salo kehui Ilveksen tehokkuutta KalPaa vastaan


Ilveksen valmentaja Olli Salo oli tyytyväinen Ilveksen tehokkuuteen. Paljon Salo löysi myös parannuskohteita. Täyteen 60 minuuttiseen suoritukseen on vielä matkaa. Kuuntele valmentajan mietteet alta.


4.1.2020 - 19:51

Ilves voitti neljännen ottelun putkeen – KalPa kaatui numeroin 2-4


Ilveksen vahva vire jatkui myös Kuopiossa, kun Ilves kaatoi kotijoukkue KalPan numeroin 2-4. Ilves pysyy sarjataulukon neljäntenä tasapisteissä JYP:n kanssa.


4.1.2020 - 18:00

KalPan puolustaja Lasse Lappalainen avaa seitsemänsien puolustajien roolia


FUN Tampereen -kiekkolähetyksen teeman mukaisesti Lasse Lappalainen avasi seitsemänsien puolustajien roolia ja taistelutahtoa. Tärkeä osa joukkuetta, mutta pelaajalle itselleen aina haastava paikka. Kuuntele KalPa -puolustajan mietteet alta.


4.1.2020 - 17:07

Tuomas Tuokkola ennakoi Suomen nuorten välierää Kanadaa vastaan


Ilveksen entinen päävalmentaja Tuomas Tuokkola vieraili FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä alle 20-vuotiaiden MM-kisojen välieräottelun alla. Tuokkola myös analysoi Ilveksen pelaajia, jotka ovat mukana Leijonissa. Kuuntele haastattelu alta.


3.1.2020 - 21:37

Jouko Myrrä: "Oltiin isossa kuvassa kuskin paikalla - valmennus silti toivoo, että joukkue puolustais paremmin"


Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä on tyytyväinen tulokseen TPS-ottelussa. Numeroihin 5-3 päättynyt ottelu sisälsi paljon hyviä elementtejä, mutta paikoittain puolustuspeli ei miellyttänyt päävalmentajaa. Myrrän haastattelun kuulet kokonaisuudessaan alta.


3.1.2020 - 21:29

Ilvekselle kolme voittoa putkeen torjunut Eetu Mäkiniemi on kentällä varma, mutta myöntää jännittäneensä otteluita: "unet jäänyt vähän vähemmälle"


Ilveksen maalivahti Eetu Mäkiniemi on ottanut kolme voittoa putkeen. Varmoja otteita esittänyt maalivahti luo valmennukselle positiivisen ongelman, kun on kolme maalivahtia, jotka voi laittaa maalinsuulle. Kuuntele Mäkiniemen mietteet voittoisan TPS-ottelun jälkeen.


3.1.2020 - 21:20

Ilves voittaa kolmannen ottelun putkeen – Joona Ikoselle kypärätemppu


Ilves oli vahva ottelun kahdessa avauserässä ja voitti TPS:n lopulta numeroin 5-3. Ottelun suuri sankari oli Joona Ikonen, joka iski uran ensimmäisen hattutempun. Ilves nousi sarjataulukossa tasapisteisiin kolmantena olevan JYP:n kanssa.


3.1.2020 - 19:32

Raimo Helminen kommentoi Matias Maccellin peliaikaa: "Jos joku sen kestää niin se on hän - pitää varmaan yrittää saada pienemmäksi, että on energiaa oikeisiin hetkiin"


Suomen nuorten maajoukkueen päävalmentaja Raimo Helminen kertoi FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä mietteitä turnauksen etenemisestä. Helminen kommentoi myös Ilveksen hyökkääjän Matias Maccellin peliaikaa, joka pelasi USA:ta vastaan kahdessa ketjussa. Kuuntele Raipen mietteet alta.


3.1.2020 - 19:28

Raimo Helmisen entinen pelikaveri Juha Alén: "Raipen kohdalla teot puhuu"


Entinen Ilveksen puolustaja Juha Alén kommentoi Raimo Helmiseen kohdistunutta kritiikkiä. Alén kertoo, että Raipe oli jo pelivuosinaan mies, joka antoi tekojen puhua puolestaan. Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan alta.


3.1.2020 - 18:40

Ilveksessä Liiga-debyytin tehneen Janne Seppäsen tavoitteet on päästä vakiinnuttamaan paikka Liigassa


Ilveksen ykkösketjussa kahdessa ottelussa pelaamaan päässyt Janne Seppänen on tehnyt koko kauden kovaa jälkea Mestiksessä Kooveen paidassa. Liiga-debyytin jälkeen Seppänen laittaa katseen Mestikseen, mutta tavoitteet on kuitenkin päästä vakiinnuttamaan paikka Liigassa.


3.1.2020 - 18:18

Sami Salo uskoo nuorten Leijonien mahdollisuuksiin MM-kisoissa


Entinen huippupuolustaja Sami Salo uskoo, että Suomi voi mennä päätyyn asti nuorten MM-kisoissa. Nykyisin TPS:n valmennustiimiin kuuluva Salo kommentoi myös ennen uuttavuotta päättynyttä Spengler Cupia. Kuuntele haastattelu alta.


3.1.2020 - 18:16

Myrrä: "Sormet syyhyten odotan ykkösketjun peliä"


Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä kommentoi ennen TPS ottelua ykkösketjua, joka on tänään muodossa Eemeli Suomi, Arttu Ruotsalainen ja Ville Meskanen. Myrrän odotukset ketjua kohtaan ovat isot, vaikka malttiakin löytyy Ruotsalaisen kuukauden mittaisen huilin vuoksi.


3.1.2020 - 13:42

Juha Juujärvi: Kanada suosikkina välierään, Suomellakin mahdollisuutensa


Tshekissä pelattavat nuorten MM-kisat saavat loppuhuipennuksensa viikonlopun mitalipeleissä. Kiekkoasiantuntija Juha Juujärvi summasi tähän asti nähtyä ja ennakoi tulevaa FUN Tampereen haastattelussa.


3.1.2020 - 11:21

Arttu Ruotsalainen palaa sairastuvalta


Marraskuun lopulla loukkaantunut Ilves-sentteri Arttu Ruotsalainen palaa tänään liigajäille, kun Ilves saa vieraakseen TPS:n. Ruotsalainen kertoi tuntojaan pelipäivän aamujäiltä.


30.12.2019 - 21:18

Olli Salo summasi Ilveksen syyskauden: "Kaikin puolin hyvä"


Ilveksen valmentaja Olli Salo analysoi FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä voittoisan Ässät-pelin jälkeen ottelun, sekä myös Ilveksen syyskauden. Paljon hyviä asioita Salo löysi, mutta parannuskohteitakin löytyy runsaasti.


30.12.2019 - 21:16

Ilves voitti toisen perättäisen ottelun jatkoajalla – Ville Meskanen ratkaisijana


Ilves pystyi toisessa perättäisessä ottelussa kaivamaan voiton jatkoajalla. Ilveksen puolelta ottelun hahmoina olivat jälleen hienosti torjunut Eetu Mäkiniemi ja voittomaalin jatkoajalla tehnyt Ville Meskanen. Lopputulos Porissa 1-2 jatkoajan jälkeen.


30.12.2019 - 18:48

Veli-Pekka Ketola vertasi nykyaikaa omiin pelivuosiinsa ja otti kantaa taklauskeskusteluun: "Kyllä Liiga on mennyt oikeaan suuntaan"


Jääkiekon legenda Veli-Pekka Ketola muisteli FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä ulkomaalaisvahvistuksia, joiden kanssa hän pääsi pelaamaan. Ketola otti myös kantaa toisten pelaajien kunnioittamisen parantumisesta jääkiekossa. Kuuntele alta, kuka on ollut Liigan paras ulkomaalaisvahvistus Liigassa Ketolan mielestä.


30.12.2019 - 18:40

Ässien ex-hyökkääjä Juha Jyrkkiö muisteli ulkomaalaisvahvistuksia niin hyvässä kuin pahassa: "hällä ei ollut koskaan mikään hyvin"


Entinen Ässien hyökkääjä Juha Jyrkkiö muisteli FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä omien pelivuosiensa ulkomaalaisvahvistuksia. Kaikkien ulkomaalaisten kanssa kaikki ei mennyt ihan putkeen. Kuuntele mielenkiintoiset ja hauskat muistot alta.


30.12.2019 - 18:34

Pelaaja-agentti Roni Mesikämmen ihastelee Ilveksen pelaamista vain yhdellä ulkomaalaisvahvistuksella ja seurauskollisuutta


Puck Agency Finlandin pelaaja-agentti ja family advisor Roni Mesikämmen kertoi ajatuksiaan Liigan ulkomaalaisvahvistuksista. Mesikämmenen mielestä on hyvä, että kotimaisille pelaajille annetaan ensisijaisesti mahdolllisuus varsinkin alemmissa ketjuissa. Kuuntele haastattelu alta.


30.12.2019 - 10:56

Ilves päättää vuoden 2019 ottelut Porissa


Ilves päättää kalenterivuoden 2019 Porissa ottelulla Ässiä vastaan. Niko Peltola summasi Ilves-tunnelmat ennen pelipäivän aamujäitä.


28.12.2019 - 20:03

Ilves voitti KooKoon vieraissa – Eetu Mäkiniemelle vakuuttava debyytti


Ilves ja KooKoo järjestivät vauhdikkaan, mutta vähämaalisen kamppailun Kouvolassa. Ilveksen ensimmäistä maalia saatiin odottaa ottelun toiseksi viimeiselle minuutille, kun Robert Leino pääsi puttaamaan kiekon maaliin. Lopulta Ilves oli vahvempi jatkoajan jälkeen numeroin 1-2.


28.12.2019 - 18:00

KooKoo-urheilujohtaja Jarno Kultanen muisteli omia pelivuosiaan: "Laukaus oli kyllä aika hyvä"


KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoi FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä omia näkemyksiään maalien merkityksestä pelissä. Kultanen myös muisteli omia pelivuosiaan. Kuuntele haastattelu alta.


28.12.2019 - 17:07

Ilveksen valmentaja Olli Salo odottaa joukkueeltaan enemmän nälkää KooKoota vastaan


Ilveksen valmentaja Olli Salo kävi FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä kertomassa maalien vaikutuksesta pelin tapahtumiin. Miten maalit muuttavat pelin tapahtumia niin positiivisesti kuin myös negatiivisesti? Kuuntele Salon mietteet alta.


26.12.2019 - 21:34

Myrrä: "Kun sydän on mukana niin jalat seuraa perässä, tänään ei käynyt niin"


Ilveksen päävalmentaja ei ollut tyytyväinen omiensa otteisiin joulutauon jälkeen HPK-ottelussa. Ilves taipui HPK:n käsittelyssä numeroin 3-5. Kuuntele Jouko Myrrän mietteet alta.


26.12.2019 - 21:30

Ilves taipui Hakametsässä HPK:n käsittelyssä - Jasse Ikoselle tehot 2+1


Ilves oli Tapaninpäivän ottelussa avauserän alkua lukuun ottamatta altavastaajana. Ilveksen hyökkääjä Jasse Ikonen oli harvoja piristysruiskeita Ilveksen pelissä. Hyökkääjä iski tehot 2+1. Lopputulos Hakametsässä HPK:n hyväksi 3-5.


26.12.2019 - 19:42

Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi Lassi Thomsonin NHL huhuja: "Ei ole puhuttu muista vaihtoehdoista kuin Ilveksessä pelaamisesta"


Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kertoi Fun Tampereen -kiekkolähetyksessä, että Ottawa Senatorsin kanssa on hyvä keskusteluyhteys Lassi Thomsoniin liittyen. Muusta ei ole puhuttu, kun Ilveksessä pelaamisesta loppukauden ajan. Koskela kertoi myös, miten alkukausi on hänen näkökulmastaan mennyt.


26.12.2019 - 19:38

Miikka Kuusela on Ilveksen A-nuorten päävalmentaja ensi kaudella: "Mukavaa päästä erinomaiseen organisaatioon"


Kooveen päävalmentajana toimiva Miikka Kuusela on ensi kaudella Ilveksen A-nuorten päävalmentaja. Kuusela kertoo myös mitä kuuluu tämän kauden Kooveen joukkueeseen. Kuuntele Kuuselan mietteet alta.


26.12.2019 - 18:53

Ilveksen C-nuorten tuleva päävalmentaja Antti Kangasniemi kertoo tavoitteiden valmentajan uralla olevan korkealla


Ilves julkisti uusia valmentajasopimuksia, joista yksi oli C-nuorten päävalmentajan tontti, jonka sai Antti Kangasniemi. Entinen Ilves-pelaaja oli otettu uudesta pestistään, mutta myönsi myös tavoitteidensa olevan vielä paljon korkeammalla valmentajan uralla. Kuuntele Kangasniemen haastattelu alta.


26.12.2019 - 18:44

Jouko Myrrä luottaa Ilvekseen tänään monista poissaoloista huolimatta


Ilveksen kokoonpanosta HPK:ta vastaan puuttuu viisi pelaajaa U20-vuotiaiden MM-kisojen vuoksi. Teemu Rautiainen ja Samuli Vainionpää ovat sivussa kuumeen vuoksi. Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä luottaa kuitenkin omaan joukkueeseensa. Kuuntele mietteet ennen ottelua.


26.12.2019 - 18:39

Ilves Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo on tyytyväinen kauden ensimmäiseen puoliskoon


Ilves Hockey Oy:n toimitusjohtajalla Risto Jalolla on aihetta hymyyn. Pelillisesti Ilves on sarjataulukossa neljäntenä ja talous vaikuttaa jälleen hyvältä. Pelillinen menestys on tuonut myös kannattajat halliin, koska yleisökeskiarvo on yli 5400. Kuuntele Jalon koko haastattelu alta.


« 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa