Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

3.1.2020 - 11:21

Arttu Ruotsalainen palaa sairastuvalta


Marraskuun lopulla loukkaantunut Ilves-sentteri Arttu Ruotsalainen palaa tänään liigajäille, kun Ilves saa vieraakseen TPS:n. Ruotsalainen kertoi tuntojaan pelipäivän aamujäiltä.


30.12.2019 - 21:18

Olli Salo summasi Ilveksen syyskauden: "Kaikin puolin hyvä"


Ilveksen valmentaja Olli Salo analysoi FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä voittoisan Ässät-pelin jälkeen ottelun, sekä myös Ilveksen syyskauden. Paljon hyviä asioita Salo löysi, mutta parannuskohteitakin löytyy runsaasti.


30.12.2019 - 21:16

Ilves voitti toisen perättäisen ottelun jatkoajalla – Ville Meskanen ratkaisijana


Ilves pystyi toisessa perättäisessä ottelussa kaivamaan voiton jatkoajalla. Ilveksen puolelta ottelun hahmoina olivat jälleen hienosti torjunut Eetu Mäkiniemi ja voittomaalin jatkoajalla tehnyt Ville Meskanen. Lopputulos Porissa 1-2 jatkoajan jälkeen.


30.12.2019 - 18:48

Veli-Pekka Ketola vertasi nykyaikaa omiin pelivuosiinsa ja otti kantaa taklauskeskusteluun: "Kyllä Liiga on mennyt oikeaan suuntaan"


Jääkiekon legenda Veli-Pekka Ketola muisteli FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä ulkomaalaisvahvistuksia, joiden kanssa hän pääsi pelaamaan. Ketola otti myös kantaa toisten pelaajien kunnioittamisen parantumisesta jääkiekossa. Kuuntele alta, kuka on ollut Liigan paras ulkomaalaisvahvistus Liigassa Ketolan mielestä.


30.12.2019 - 18:40

Ässien ex-hyökkääjä Juha Jyrkkiö muisteli ulkomaalaisvahvistuksia niin hyvässä kuin pahassa: "hällä ei ollut koskaan mikään hyvin"


Entinen Ässien hyökkääjä Juha Jyrkkiö muisteli FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä omien pelivuosiensa ulkomaalaisvahvistuksia. Kaikkien ulkomaalaisten kanssa kaikki ei mennyt ihan putkeen. Kuuntele mielenkiintoiset ja hauskat muistot alta.


30.12.2019 - 18:34

Pelaaja-agentti Roni Mesikämmen ihastelee Ilveksen pelaamista vain yhdellä ulkomaalaisvahvistuksella ja seurauskollisuutta


Puck Agency Finlandin pelaaja-agentti ja family advisor Roni Mesikämmen kertoi ajatuksiaan Liigan ulkomaalaisvahvistuksista. Mesikämmenen mielestä on hyvä, että kotimaisille pelaajille annetaan ensisijaisesti mahdolllisuus varsinkin alemmissa ketjuissa. Kuuntele haastattelu alta.


30.12.2019 - 10:56

Ilves päättää vuoden 2019 ottelut Porissa


Ilves päättää kalenterivuoden 2019 Porissa ottelulla Ässiä vastaan. Niko Peltola summasi Ilves-tunnelmat ennen pelipäivän aamujäitä.


28.12.2019 - 20:03

Ilves voitti KooKoon vieraissa – Eetu Mäkiniemelle vakuuttava debyytti


Ilves ja KooKoo järjestivät vauhdikkaan, mutta vähämaalisen kamppailun Kouvolassa. Ilveksen ensimmäistä maalia saatiin odottaa ottelun toiseksi viimeiselle minuutille, kun Robert Leino pääsi puttaamaan kiekon maaliin. Lopulta Ilves oli vahvempi jatkoajan jälkeen numeroin 1-2.


28.12.2019 - 18:00

KooKoo-urheilujohtaja Jarno Kultanen muisteli omia pelivuosiaan: "Laukaus oli kyllä aika hyvä"


KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kertoi FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä omia näkemyksiään maalien merkityksestä pelissä. Kultanen myös muisteli omia pelivuosiaan. Kuuntele haastattelu alta.


28.12.2019 - 17:07

Ilveksen valmentaja Olli Salo odottaa joukkueeltaan enemmän nälkää KooKoota vastaan


Ilveksen valmentaja Olli Salo kävi FUN Tampereen -kiekkolähetyksessä kertomassa maalien vaikutuksesta pelin tapahtumiin. Miten maalit muuttavat pelin tapahtumia niin positiivisesti kuin myös negatiivisesti? Kuuntele Salon mietteet alta.


26.12.2019 - 21:34

Myrrä: "Kun sydän on mukana niin jalat seuraa perässä, tänään ei käynyt niin"


Ilveksen päävalmentaja ei ollut tyytyväinen omiensa otteisiin joulutauon jälkeen HPK-ottelussa. Ilves taipui HPK:n käsittelyssä numeroin 3-5. Kuuntele Jouko Myrrän mietteet alta.


26.12.2019 - 21:30

Ilves taipui Hakametsässä HPK:n käsittelyssä - Jasse Ikoselle tehot 2+1


Ilves oli Tapaninpäivän ottelussa avauserän alkua lukuun ottamatta altavastaajana. Ilveksen hyökkääjä Jasse Ikonen oli harvoja piristysruiskeita Ilveksen pelissä. Hyökkääjä iski tehot 2+1. Lopputulos Hakametsässä HPK:n hyväksi 3-5.


26.12.2019 - 19:42

Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi Lassi Thomsonin NHL huhuja: "Ei ole puhuttu muista vaihtoehdoista kuin Ilveksessä pelaamisesta"


Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kertoi Fun Tampereen -kiekkolähetyksessä, että Ottawa Senatorsin kanssa on hyvä keskusteluyhteys Lassi Thomsoniin liittyen. Muusta ei ole puhuttu, kun Ilveksessä pelaamisesta loppukauden ajan. Koskela kertoi myös, miten alkukausi on hänen näkökulmastaan mennyt.


26.12.2019 - 19:38

Miikka Kuusela on Ilveksen A-nuorten päävalmentaja ensi kaudella: "Mukavaa päästä erinomaiseen organisaatioon"


Kooveen päävalmentajana toimiva Miikka Kuusela on ensi kaudella Ilveksen A-nuorten päävalmentaja. Kuusela kertoo myös mitä kuuluu tämän kauden Kooveen joukkueeseen. Kuuntele Kuuselan mietteet alta.


26.12.2019 - 18:53

Ilveksen C-nuorten tuleva päävalmentaja Antti Kangasniemi kertoo tavoitteiden valmentajan uralla olevan korkealla


Ilves julkisti uusia valmentajasopimuksia, joista yksi oli C-nuorten päävalmentajan tontti, jonka sai Antti Kangasniemi. Entinen Ilves-pelaaja oli otettu uudesta pestistään, mutta myönsi myös tavoitteidensa olevan vielä paljon korkeammalla valmentajan uralla. Kuuntele Kangasniemen haastattelu alta.


26.12.2019 - 18:44

Jouko Myrrä luottaa Ilvekseen tänään monista poissaoloista huolimatta


Ilveksen kokoonpanosta HPK:ta vastaan puuttuu viisi pelaajaa U20-vuotiaiden MM-kisojen vuoksi. Teemu Rautiainen ja Samuli Vainionpää ovat sivussa kuumeen vuoksi. Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä luottaa kuitenkin omaan joukkueeseensa. Kuuntele mietteet ennen ottelua.


26.12.2019 - 18:39

Ilves Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo on tyytyväinen kauden ensimmäiseen puoliskoon


Ilves Hockey Oy:n toimitusjohtajalla Risto Jalolla on aihetta hymyyn. Pelillisesti Ilves on sarjataulukossa neljäntenä ja talous vaikuttaa jälleen hyvältä. Pelillinen menestys on tuonut myös kannattajat halliin, koska yleisökeskiarvo on yli 5400. Kuuntele Jalon koko haastattelu alta.


23.12.2019 - 17:17

Tappara teki pitkät jatkosopimukset kahden maajoukkuepelaajansa kanssa


Tappara on solminut jatkosopimukset mm. Veli-Matti Vittasmäen ja Charles Bertrandin kanssa.


20.12.2019 - 21:48

Jouko Myrrän mielestä Ilves kaatui isoihin virheisiin - maalintekoon päävalmentaja oli tyytyväinen


Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä näki paljon hyvää Ilveksen tappioon päättyneessä ottelussa JYP:ä vastaan. Isot virheet kuitenkin maksoivat liikaa, joista JYP rankaisi armottomasti. Kuuntele päävalmentajan mietteet alta.


20.12.2019 - 21:41

Ville Meskanen oli otettu yleisön huomiosta: "Siellä oli tifot ja kaikki - kylmät väreet meni"


Ville Meskanen palasin Ilveksen kokoonpanoon tänään. Ensiesiintyminen sitten 2018 kevään jälkeen tuotti Meskaselle heti kauden avausmaalin toisessa erässä. Ilveksen kannattajat huomioivat pelaajan vahvasti illan ottelussa. Kuuntele Meskasen mietteet tuoreeltaan ottelun jälkeen.


20.12.2019 - 21:35

JYP jälleen Ilvestä vahvempi – Eetu Päkkilälle kolmen tehopisteen ilta


Ottelu Ilveksen ja JYP:n välillä oli hyvin kaksijakoinen. JYP karkasi toisen erän alussa jo 0-3 vierasjohtoon. Ilves kuitenkin nousi tasoihin ja ohi, mutta JYP kolmannen erän tehohetkellä meni vielä kerran ohi ja otti kolme pistettä. Lopputulos Hakametsässä oli 5-6 JYP:n hyväksi.


20.12.2019 - 19:29

Raimo Summanen antaa täyslaidallisen taklaus-keskusteluun: "Hävetkää!"


Tunnettu jääkiekkovaikuttaja, entinen pelaaja ja valmentaja Raimo Summanen otti kantaa taklaus-keskusteluun. Summanen ei pidä Liigan päättäjien toimista. Kuuntele erittäin voimakas puheenvuoro Raimo Summaselta.


20.12.2019 - 18:43

Roope Antila on Ilveksen väliaikainen joukkueenjohtaja ja maalivahtivalmentaja Markus Korhosen ollessa nuorten maajoukkueen mukana


Ilveksen joukkueesta on yhteensä viisi pelaajaa nuorten maajoukkueiden mukana. Myös valmennusosastossa on vajetta kun maalivahtivalmentaja ja joukkueenjohtaja Markus Korhonen on nuorten leijonien mukana. Roope Antila tuuraa Korhosta tämän viikon. Kuuntele Antilan ajatukset alta.


20.12.2019 - 18:36

Arttu Ruotsalainen ei ole aikaisemmin Liiga-otteluita jättänyt väliin loukkaantumisen vuoksi: "Polte pelaamaan on kova"


Ilveksen hyökkääjä Arttu Ruotsalainen on toistaiseksi sivussa vamman takia. Paluu tulee tapahtumaan ensi vuoden puolella. Mitä pelaajalle kuuluu ja missä vaiheessa kuntoutus on? Kuuntele vastaukset alta.


20.12.2019 - 18:33

Jouko Myrrä kertoi odotuksistaan Ville Meskasta kohtaan


Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä odottaa Ilveksen uudelta ykkösketjulta tehoja. Ensimmäistä ottelua tällä kaudella pelaava Ville Meskanen saa kuitenkin aikaa totuttautua Ilveksen pelitapaan. Kuuntele Myrrän mietteet alta.


20.12.2019 - 12:32

90-vuotias KOOVEE juhlapelissä lauantaina


Mestiksen kärkikahinoissa koko kauden pelannut KOOVEE juhlii seuran 90-vuotista taivalta lauantain TUTO-ottelussa. Päävalmentaja Miikka Kuusela summasi FUN Tampereen haastattelussa juhlakautta tähän mennessä.


20.12.2019 - 10:55

Meskasen paluu kruunaa Liigan kärkikamppailun


Kauden 2017-18 jälkeen Pohjois-Amerikkaan suunnannut Ville Meskanen palaa tänään Liigaan, kun Ilves kohtaa JYP:n. Paluumuuttaja kertoi tuntojaan pelipäivän aamujäiltä FUN Tampereen haastattelussa.


16.12.2019 - 11:58

Ilves lainaa Topias Haapasen Poriin


Ilves on lainannut hyökkääjä Topias Haapasen Porin Ässille loppukaudeksi. Ässien hyökkäyskalustossa on vajautta loukkaantumisten ja joulun jälkeen pelattavien nuorten MM-kisojen vuoksi.


13.12.2019 - 21:46

Ilveksen nuoret pelaajat lähtevät nauttimaan maajoukkueen mukaan


Ilveksen joukkueesta viimeiselle Vierumäen leirille lähtee viisi pelaajaa. Lukáš Dostál lähtee Tsekin maajoukkueen matkaan ja Suomen joukkueeseen lähtevät Santeri Hatakka, Lassi Thomson, Antti Saarela ja Matias Maccelli. Kuuntele Saarelan ja Thomsonin mietteet pelin jälkeen ja ennen lähtöä maajoukkueen mukaan.


13.12.2019 - 21:35

Ilves vahvempi Tapparaa kolmannen kerran perättäin – Voitto oli Ilvekselle seitsemäs putkeen


Ilves oli vahva ottelun ensimmäisessä ja kolmannessa erässä. Ottelun ratkaisi Eetu Päkkilän ja Antti Saarelan hienot yksilösuoritukset. Lopputulos Hakametsässä Tapparan ja Ilveksen välillä 3-4. Voitto oli Ilvekselle seitsemäs perättäinen.


« 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »
Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa