Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

2.1.2019 - 21:08

Sport tarjosi shokkihoitoa Hakametsässä - Ilveksen kolmen maalin johto suli aivan lopussa

Sport tarjosi shokkihoitoa Hakametsässä - Ilveksen kolmen maalin johto suli aivan lopussa

Ilveksen hyvä kotivoittojen sarja katkesi tylysti Sportin käsittelyssä.

Sportin hurja kiri veti mielen matalaksi Ilves-leirissä. Seuraava mahdollisuus voittoon tulee perjantaina, kun KooKoo tulee vierailulle Hakametsään.

Ilves sai vieraita Vaasasta, kun Sport luisteli Hakametsän jäälle vuoden ensimmäisessä pelissä. Ensimmäinen erä ei tarjonnut kaunista jääkiekkoa, mutta maaleja siinä nähtiin. Ilves aloitti maalinteon ajassa 04.13 Mike Halmon ylivoimamaalilla. Ilves oli parempi joukkue ottelun alussa ja se lisäsi johtoaan jälleen ylivoimalla. Joose Antonen iski kiekon maalinperukoille Teemu Lepauksen ja Juhani Tammisen syötöistä. Tämän jälkeen vierasjoukkue pääsi paremmin peliin mukaan ja Ilves joutui puolustuskannalle. Brody Sutter kavensi pelin viisi minuuttia ennen erän loppua. Molempien joukkueiden otteet avauserässä jättivät tilaa parantamiselle toisessa erässä.

Toista erää oli pelattu vain kolme minuuttia, kun Sportin jäähyaition ovi avautui jälleen. Kotijoukkueen ylivoima ei tuottanut tulosta, mutta Jarkko Parikka vei Ilveksen jälleen kahden maalin johtoon heti rangaistuksen päätyttyä. Sportin kultakypärä Roope Talaja oli lähellä kavennusta erän puolivälin jälkeen, mutta Riku Heleniuksen maaginen torjunta piti tilanteen ennallaan. Erän lopulla Mike Halmolla oli mahdollisuus viedä kotijoukkue jo 4-1 -johtoon, mutta mies ei maalinteossa onnistunut.

Sport lähti kirimään Ilveksen kahden maalin johtoa kolmannessa erässä. Ilves kuitenkin puolusti hyvin, eikä Sport saanut kiriään käyntiin. Ilveksen Joona Ikosella oli mahdollisuus katkaista Sportin kiriltä siivet, mutta Ilves-hyökkääjä ei onnistunut omasta paikastaan maalinteossa. Jerry Ahtola sen sijaan onnistui maalinteossa ja peli näytti jo olevan ohi, kun aikaa pelikellossa oli jäljellä vain vajaat kuusi minuuttia. Mutta Sport nousi vielä taisteluun. Ensin Tommi Tikka iski maalin ja hetki tämän jälkeen William Rapuzzi iski Sportin jo maalin päähän. Ilveksen shokkihoito oli täydellinen, kun Roope Talaja iski Sportin tasoihin ajassa 58.18. Jatkoajalle mentiin lukemissa 4-4.

Jatkoajalla Ilveksellä oli omat mahdollisuutensa, mutta kiekkoa ei saatu toimitettua verkon perukoille. Tämän jälkeen Sportin Tommi Tikka hiljensi Hakametsän ja iski loppulukemat 4-5 illan toisella maalillaan.

Yleisöä Hakametsässä oli 4325.
 

2.1.2019 / Toni Lång

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa