Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

31.1.2020 - 11:50

Suomen kiekkopääkaupungin kauden viides paikallisottelu Hakametsässä

Suomen kiekkopääkaupungin kauden viides paikallisottelu Hakametsässä

Robert Leino kertoi Ilves-tunnelmat aamujäiltä ennen illalla pelattavaa Tappara-ottelua. Panoksena on kaupungin kiekkoherruus ja sarjataulukon kakkostila. Jos Ilves voittaa varsinaisella peliajalla, kiilaa se Tapparan ohi sarjataulukossa.

Kauden viides paikallispeli pelataan perjantaina Hakametsässä, kun Ilves ja Tappara ottavat taas mittaa toisistaan. Ilves on ollut kauden kohtaamisissa niskan päällä, sillä se on voittanut kolme edellistä ottelua. Sarja-avauksessa Tappara oli vielä vahvempi, mutta sen jälkeen on menty Tupsukorvien komennossa.

Sarjataulukossa joukkueet löytyvät sijoilta kaksi (Tappara) ja kolme (Ilves), mutta joukkueita erottaa vain kolme sarjapistettä. Mikäli Ilves ottaa tänään kolmen pisteen voiton, nousee se Tapparan edelle suuremmalla kolmen pisteen voittojen lukumäärällä.

FUN Tampere selostaa ottelun ja kamppailun ennakointi aloitetaan jo tuntia ennen peliä, eli klo 17.30. Selostuksen ja taustojen ohella lähetyksessä puhutaan Tampereesta kiekkokaupunkina.

Tamperelaisseurat ovat Suomen menestyneimmät joukkueet mitalien ja mestaruuksien määrällä mitattuna. Lisäksi täällä on pelattu Suomen ensimmäinen jääkiekko-ottelu, rakennettu Suomen ensimmäinen tekojäärata ja ensimmäinen jäähalli. Hakametsän hallin käyttöönotosta tuli keskiviikkona kuluneeksi 55 vuotta.

31.1.2020 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa