Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

26.6.2020 - 09:23

Tamhockey pinnisti tuloksensa voitolle koronasta huolimatta

Tamhockey pinnisti tuloksensa voitolle koronasta huolimatta

Tapparan taustayhtiö Tamhockey Oy teki 30.4.2020 päättyneellä tilikaudella 14 tuhannen euron tuloksen. Yhtiön liikevaihto oli 8,55 miljoonaa euroa. Koronaviruksen värittämä tilikauden loppu näkyy luvuissa verrattuna viime kausiin.

Tapparan taustayhtiö Tamhockey Oy teki 30.4.2020 päättyneellä tilikaudella 14 tuhannen euron tuloksen. Kahdeksan perättäisen voitollisen tilikauden aikana on tulosta kertynyt yhteensä yli 2,8 miljoonaa euroa.

Yhtiön liikevaihto tilikaudella 1.5.2019 – 30.4.2020 oli 8,55 miljoonaa euroa eli noin 0,5 miljoonaa euroa edellisvuotta pienempi.

Liikevaihdon ja tuloksen lasku edelliskaudesta johtuu koronaviruksen vuoksi saamatta jääneistä tuloista. Yhtiö ei pelien keskeytyessä myöskään pystynyt hyödyntämään merkittäviä investointeja, jotka se teki joukkueen vahvistamiseksi playoffsia ajatellen.

– Olen kiitollinen henkilöstölle ja koko yhteisölle siitä, että kauden ennenaikaisesta päättymisestä huolimatta saavutimme jälleen voitollisen tuloksen emmekä joutuneet syömään pääomia. Näin olemme strategiamme mukaisesti pystyneet rakentamaan myös alkavalle kaudelle hyvän ja mielenkiintoisen joukkueen, jolla on mahdollisuus taistella Suomen mestaruudesta, toimitusjohtaja Mika Aro kiittää.

Tilikauden päättymisen jälkeen on järjestetty suunnattu osakeanti Aleksander Barkoville, Poju Zabludowiczille sekä toimitusjohtaja Arolle.

– Odotamme innokkain mielin alkavaa kautta. Olemme tehneet lujasti töitä niin joukkueessa kuin toimistolla. Joukkueella on ensimmäistä kertaa vuosiin kunnolla aikaa kesäharjoitteluun ja palautumiseen, normaalistihan on pelattu pitkälle kevääseen. Liigan alku lokakuussa sopii meille mainiosti ja meillä on nyt hyvää aikaa panostaa kausikortti ja kumppanimyyntiin sekä pre-season otteluihin, Aro jatkaa.

Tapparan kausi käynnistyy 7. elokuuta Pitsiturnauksella Raumalla. 

26.6.2020 / Valtteri Kujansuu

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa