Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

9.10.2019 - 09:24

Tappara haki voiton Norjasta

Tappara haki voiton Norjasta

Kuvituskuva.

Tappara venytti voittoputkensa jo 13 ottelun mittaiseksi, kun CHL-ottelussa kaatui Frisk Asker maalein 3 - 1. Mestarien Liigan alkulohko pelataan päätökseensä ensi keskiviikkona.

Tappara otti kauden ensimmäisen CHL-vierasvoittonsa, kun norjalainen Frisk Asker kaatui maalein 3 - 1. Kovin säkenöivään esitykseen Kirvesrinnat eivät tällä kertaa yltäneet, mutta päätöserässä joukkue ryhdistäytyi sen verran, että jatkopaikan kannalta tärkeät pisteet tulivat plakkariin.

Tapparan otteita sotkivat lukuisat jäähyt, joista tosin ensimmäisenä pääsi taululle Tappara, kun Otto Rauhala karkasi avauserässä alivoimalla läpiajoon ja vei Tapparan johtoon. Erän lopulla Frisk Asker pääsi kuitenkin tasoittamaan, kun ruotsalaishyökkääjä Hampus Gustafsson ohjasi kiekon ohi Christian Heljangon.

Toisessa erässä ei maaleja nähty, mutta päätöserässä Tappara osui kahdesti. Charles Bertrand laukoi voittomaalin ja Patrik Virta ohjasi loppulukemat luistimellaan. 

Kolmen pisteen voitto piti Tapparan mukana taistelussa jatkopaikoista. Lohkon kaksi parasta etenee pudotuspeleihin. Biel ja Klagenfurt kohtaavat toisensa vielä kahdesti, kun Tappara päättää alkulohkon ensi keskiviikkona Friskiä vastaan.

Sitä ennen edessä on kotimaan Liigan kamppailut. Perjantaina Tappara isännöi Ässiä ja lauantaina edessä on vieraissa kärkikamppailu Kärppiä vastaan.

9.10.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa