Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

27.11.2019 - 07:33

Tappara jatkoi TPS:n ahdinkoa

Tappara jatkoi TPS:n ahdinkoa

Tapparan ylivoima pyöri, muttei tuottanut tulosta.

Heikon alkukauden pelannut TPS ei kyennyt haastamaan sarjakakkosta Tapparaa kunnon taisteluun sarjapisteistä. Tappara otti vakuuttavan kotivoiton maalein 5 - 1.

Tiistain Liigakierroksella Tappara sai pienen suvantovaiheen jälkeen taas onnistumisia laajalla rintamalla, kun Kirvesrinnnat marssivat 5 - 1 -voittoon Turun Palloseurasta. Viidestä maalintekijästä kauden ensimmäisen osumansa viimeistelivät Jarkko Malinen ja Ben Blood. Teemu Suhoselle osuma oli kauden toinen ja Alexander Ytterellille kolmas. Tutumpaa puuhaa maalinteko on ollut Niko Ojamäelle, joka osui yhdeksännen kerran kuluvalla kaudella.

TPS:n alkukauden vaikeudet näkyivät pelissä sangen ailahtelevina otteina. Ajoittaisia valonpilkahduksia nähtiin muun muassa avauserän ylivoimalla, joka päättyi Lauri Korpikosken kauniiseen 1 - 1 -tasoitusmaaliin. Muuten turkulaisten hyökkäyspeli oli varsin sekavaa, ja organisoitujen hyökkäysten rakentaminen oli vaikeaa.

Osansa asiaan oli tietysti Tapparan tiiviillä ja kärsivällisellä puolustamisella ja pelin edetessä muutenkin parantuneella pelillä. Ajoittain Tappara jopa leikitteli Tepsin kustannuksella, ja maaleja olisi voinut syntyä enemmänkin. Viisikin osumaa oli toki hyvä suoritus muutaman tahmeamman pelin jälkeen.

Tappara jatkaa sarjassa sijalla kaksi. Seuraava ottelu on edessä perjantaina, kun joukkueen tie vie Mikkeliin Jukurien vieraaksi.
 

27.11.2019 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa