Paikallisella otteella
Tampere 89.0     Ikaalinen 91.2     Parkano 87.8

Kiekkouutiset

13.3.2020 - 07:30

Tappara varmisti CHL-paikan, myös Ilveksen CHL-debyytti mahdollinen

Tappara varmisti CHL-paikan, myös Ilveksen CHL-debyytti mahdollinen

Tappara murskasi KooKoon typötyhjässä Hakametsässä maalein 8 - 2. Voitollaan Tappara varmisti vähintään kolmannen tilan runkosarjassa, mikä oikeuttaa myös ensi kauden Mestarien Liigan paikkaan. Myös Ilveksen neljäs tila varmistui eilisellä kierroksella.

Liigassa toisella tilalla oleva Tappara päätti runkosarjan vahvalla esityksellä, kun kauden yllättäjä KooKoo jäi Kirvesrintojen jyrän alle peräti lukemin 8 - 2. Ottelu sai suuntansa jo avauserässä, kun Tappara iski neljä osumaa.

Illan tehomies oli Anton Levtchi, joka teki maalin ja syötti neljä osumaa. Kolmeen tehopisteeseen yltivät Charles Bertrand ja Patrik Virta.

Hakametsän tunnelma oli varsin poikkeava liigapeliksi. sillä ottelu pelattiin tyhjille katsomoille koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Samoin lauantaina pelattava päätöskierros pelataan jokaisella paikkakunnalla ilman yleisöä.

Tapparan osalta runkosarja päättyi jo eilen ja joukkue varmisti voitollaan paikan ensi kaudeksi CHL-peleihin. Runkosarjan kolme parasta ja pudotuspelien mestari pääsevät Suomesta Mestarien Liigaan. Pudotuspelien pelaaminen on vielä suurten kysysmysmerkkien alla, joten myös eilen varmistunut Ilveksen neljäs tila saattaa hyvinkin viedä Ilveksen ensimmäistä kertaa CHL:aan.

Liiga kertoi jo eilen, että pudotuspelejä ei pelata ainakaan vielä ensi viikolla. Päätöksiä kauden kohtalosta on luvassa viimeistä ensi viikolla.

13.3.2020 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki kiekkouutiset

Pääyhteistyökumppani

Ideapark Sport
Tulospalvelun tarjoaa:

Amarillo
Frans & Marie
Ukko Nooa